YARALI HALDE BULUNDU BİLECİK'TE BULUNDU

 Bilecik'te  yaralı olarak bulunan geyik yavrusunun rehabilitasyon sürecine Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde başlandı

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Haziran 2020 Cuma 13:49
593 Okunma
YARALI HALDE BULUNDU BİLECİK'TE BULUNDU

 Bilecik'te  yaralı olarak bulunan geyik yavrusunun rehabilitasyon sürecine Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezinde başlandı.



Bursa'da doğada yaralı olarak bulunan yaban hayvanlarının tedavileri tamamlandı. Yaralı olarak gelen 2 adet kaya güvercini, 4 adet şahin ve 1 adet kızıl tilki doğaya bırakılırken, Bilecik'ten yaralı olarak gelen geyik yavrusunun rehabilitasyon sürecine başlandı.Bursa Karacabey ilçesinde bulunan Celal Acar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi'ne çeşitli sebeplerden yaralanarak getirilen yabani hayvanların rehabilitasyon süreçlerine başlanırken, getirilen yaban hayvanların tedavilerinin tamamlanmasının ardından doğaya geri bırakılıyor.

YARALI YAVRU GEYİK ÖZEL BİR BESLENME PROGRAMI UYGULANIYOR
Son olarak Celal Acar Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezimize Bilecik'ten  yaralı olarak gelen geyik yavrusunun rehabilitasyon sürecine başlandı. Keçisütü ve multivitamin karışımları ile özel bir beslenme programı uygulanan yavru geyik Bursa Şube Müdürü Ekrem Terzioğlu tarafından da beslenirken, pandemi döneminde kurtarma merkezimize yaralı olarak gelen 2 adet kaya güvercini, 4 adet şahin ve 1 adet kızıl tilki ise tedavileri sonrasında doğal yaşam ortamlarına salındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle