WHATSAPP, INSTAGRAM, FACEBOOK ÇÖKTÜ! İŞTE SON DURUM

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
04 Ekim 2021 Pazartesi 21:22
146 Okunma
WHATSAPP, INSTAGRAM, FACEBOOK ÇÖKTÜ! İŞTE SON DURUM
banner15

En popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da sorun yaşanıyor. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar ''500 Server Error'' hatası ile karşılaştı. Whatsapp'tan sonra kullanıcılar Facebook ve Instagram'a da giriş yapamıyor.

 Konuyla ilgili resmi bir açıklama geldi. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sıkıntısı yaşanıyor. Şu ana kadar konu hakkında resmi bir açıklama gelmedi ancak uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar 'Server Error' sorunu ile karşılaşıyor.

TÜRKİYE'DEN AÇIKLAMA

Online mesajlaşma uygulaması WhatsApp'da erişim sorunu yaşanıyor. Hem mobil hem de masaüstünde yaşanan sorun henüz çözülmüş değil.Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, sosyal paylaşım sitelerinde yaşanan soruna dair, "Global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir" ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Sayan, paylaşımında, "Whatsapp, Facebook ve Instagram servislerinde dünya genelinde erişim sorunu yaşanmakta olup, global kaynaklı sorundan ülkemizdeki kullanıcılar da kısmen etkilenmektedir." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle