VİTRASPOR 24'ÜNCÜ HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ

Bilecik 1. Amatör Ligi'nde 24'üncü haftada Vezirhanspor kendi evinde Bozüyük Vitraspor’u ağırladı.

26 Mart 2016 Cumartesi 13:36
1873 Okunma
VİTRASPOR 24'ÜNCÜ HAFTAYI KAYIPSIZ GEÇTİ
banner15

Bilecik 1. Amatör Ligi'nde 24'üncü haftada Vezirhanspor kendi evinde Bozüyük Vitraspor’u ağırladı.  

 

 

  Hafta içinde güvenlik dolayısıyla Bilecik sentetik sahadan Edebali Stadına alınan maç olaysız geçti. Maça hızlı başlayan Vezirhanspor, bulduğu atakları değerlendiremedi. Vitraspor kendi sahasında kontrollü bir oyun oynarken 35'inci dakikada Sergen Kaplan'ın golü ile öne geçti.

 

 

Golden sonra oyunun kontrolünü ele alan Vitraspor, ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı yine oyun Vitraspor’un kontrolü ile devam ederken , Vezirhanspor, nadir bulduğu pozisyonlardan yararlanamadı.

 

 

Maçın 60'ıncı dakikasında ceza sahasının dışından düzgün bir vuruş yapan Metin Uğurlu skoru 2-0'a çıkardı. Skor üstünlüğünü ele aldıktan sonra oyunu rölantiye alan Vitraspor, 80'inci dakikada Mehmet Ümit Başaran’ın golü ile maçın skorunu belirledi.

 

 

Böylelikle lider Bozüyük Vitraspor puanını 68'e çıkartırken, Vezirhanspor 28 puanda 8'inci sırada yer aldı. 

 

Son Güncelleme: 26.03.2016 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle