VEKİLLERİN İLK SÖZLERİ NE OLDU ?

Bilecik’te 1 Kasım Genel Seçimleri'nde tüm sandıklar açılırken, 7 Haziran’daki milletvekili isimlerinde değişiklik olmadı.

02 Kasım 2015 Pazartesi 06:46
1476 Okunma
VEKİLLERİN İLK SÖZLERİ NE OLDU ?

  Bilecik’te 1 Kasım Genel Seçimleri'nde tüm sandıklar açılırken, 7 Haziran’daki milletvekili isimlerinde değişiklik olmadı.  

 

 

  Bilecik il genelinde 620 sandığın hepsi açılırken, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti yüzde 46,26 oranla birinci parti çıktı. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti ve CHP 1'er vekili meclisi gönderirken, 1 Kasım seçimlerinde de sonuçlar değişmedi. Yapılan seçimlerde CHP yüzde 33,7 alırken, MHP yüzde 14,3'te kaldı.

 

 

  Seçimlerden sonra sosyal medya üzerinden açıklama CHP’li vekil Yaşar Tüzün’den geldi. Tüzün, gecelerinin gündüzlerine katarak çalıştıklarını belirterek, “Binlerce hemşehrimize ulaştık. Parti teşkilatındaki tüm arkadaşlarıma, gönüldaşlarıma, yoldaşlarıma desteklerini esirgemeyen kısacası tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkür ediyorum. Seçimden oylarımızı artırarak yeniden alnımızın akıyla çıktık. Yarından itibaren Bilecik’in ve Türkiye’nin geleceği için kaldığımız yerden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

  “MİLLETİMİZLE BİRLİKTE KAZANDIĞIMIZ TARİHİ ZAFER”

 

  AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise, değerli hemşehrilerim kıymetli dava arkadaşlarım diye başladığı sözlerine, “Milletimizle birlikte kazandığımız,1 Kasım tarihi zafer gecemizde emeği geçen, il-ilçe başkanları ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve değerli yönetimlerimize, il ve ilçe gençlik kolları başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine, mahalle ve köy başkanlarımıza ve yönetimlerine, sandık kurul üyelerimize, müşahitlerimize, aynı zamanda seçim sonuçlarını sisteme giren kardeşlerimize, aziz milletimize ve tüm Bilecikli hemşehrililerime çok teşekkür ederim. Allah razı olsun” ifadelerine yer verdi.

 

Son Güncelleme: 02.11.2015 06:46
Anahtar Kelimeler:
CHPMHPSeçimBileick
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle