VEKİL YAĞCI'DAN HASTANE İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapım çalışmaları için düğmeye basılan Yeni Bozüyük Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamada bulundu.

04 Ekim 2018 Perşembe 17:01
267 Okunma
VEKİL YAĞCI'DAN HASTANE İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapım çalışmaları için düğmeye basılan Yeni Bozüyük Devlet Hastanesi ile ilgili açıklamada bulundu.

Yağcı açıklamasında, “ Bozüyük’ümüzde yer teslimi yapılan, kısa süre içerisinde ilk kazma vurulan ve 50.447 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek 200 +50 yatak kapasiteli Devlet Hastanemiz, şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.  Bozüyük Devlet Hastanesi Yeni Hizmet Binası, Sağlık Bakanlığı tarafından yapıldığını ve 65 tek kişilik hasta odası, 48 çift kişilik hasta odası, 8 sancı/doğum/lohusa odası, 33 yoğun bakım ve 8 ameliyathane bulunacak olup hasta odalarının tamamı nitelikli oda standartlarını taşıyor.  Bozüyük'te hayata geçecek ve hükümetimizin destekli projeler arasında yer alan Bozüyük Şehir Hastanemiz; Yeşilkent Mahallesi Musapınarı Mevkiinde, 200+50 yataklı olarak inşa edileceği müjdesini değerli hemşehrilerimle paylaşmak istiyorum. Bozüyüklü hemşehrilerimiz başta olmak üzere yakın bölgedeki insanımıza yakışır ve kaliteli hizmet verecek olan Hastanemiz, günümüz teknolojisine uygun iç dizaynın yanı sıra alanında uzman birçok doktor ve sağlık görevlisinin vatandaşlarımıza hizmet vereceği modern bir hastane olacak. 250 yatak kapasitesi ile ilçemizin çok uzun yıllar sağlık alanındaki ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılayacak olan hastanemizin temellerini, Cenabı Allah’ın izniyle hep birlikte atacağız. Örnek bir Devlet Hastanesi mahiyetinde olan hastanemiz ilimize ve ilçemize hayırlı uğurlu olsun. Bozüyük’ümüz, diğer ilçelerimiz ve ilimiz için daha güzel hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimizden aldığımız güç ve kuvvet bizlere her zaman enerji vermeye devam edecek. Bizler de gerek Ankara’da gerek ilçelerimiz ve ilimizde Bilecik’imizi en güzel şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerime sağlıklı huzurlu mutlu ömürler diliyor; saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 04.10.2018 17:41
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle