VALİ ŞENTÜRK, SEVGİ EVİ’NDEKİ ÇOCUKLARLA İFTAR AÇTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Sevgi Evlerindeki çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.  

13 Mayıs 2019 Pazartesi 13:05
140 Okunma
VALİ ŞENTÜRK, SEVGİ EVİ’NDEKİ ÇOCUKLARLA İFTAR AÇTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Sevgi Evlerindeki çocuklarla iftar sofrasında bir araya geldi.  


  Vali Şentürk, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Bulut, Adalet Komisyonu Başkanı Muhammed Göktaş, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Vali Yardımcısı Akın Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Dost ile birlikte Sevgi Evlerinde kalan çocuklarla bir süre sohbet etti.


  Duanın ardından Vali Şentürk, bir aile olduklarını ifade ederek, ''Gençlerimizi iftar sofrasında bir araya getirerek, aile ortamını daha iyi hissetmelerine vesile olmaya çalıştık. Burada bir aile gibiler ve dileğimiz bu birlikteliği devam ettirmeleri.

Gençlerden isteğimiz, geleceklerini belirleyecek hedeflere ilerlemeleri. Bunun için de eğitimlerine önem vermeleri. Gençlerle bir arada olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle