VALİ ŞENTÜRK, KÖYLÜLERLE İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Pazaryeri ilçesine bağlı Kınık Köyü’nde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.  

14 Mayıs 2019 Salı 12:41
420 Okunma
VALİ ŞENTÜRK, KÖYLÜLERLE İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, Bilecik merkeze bağlı Kınık Köyü’nde vatandaşlarla birlikte iftar açtı.


  Vali Şentürk, eşi Münevver Şentürk, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ve daire müdürleri ile köylüler, birlikte iftar yaptı.


  İftar sonrası yapılan duanın ardından köy kahvehanesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Şentürk, "Köylerdeki imkanlar geliştikçe, kentten köye dönüş olacaktır. Bunun için istiyoruz ki, doğa güzelliği olan yerlerde öğrencilerimiz derslerini yapsınlar.

Köy görmemiş çocuklarımız, köyleri tanısınlar. Çocuklar, yaz tatilini köylerde geçirsin ve hatıraları olsun. Buna yönelik sosyal çalışmalar yapmalıyız. Köylerdeki bağları güçlü tutmalıyız. Tarımsal alanda gelir getirici ürünleri yaygınlaştırmalıyız. Vatandaşımızın daimi yaşadığı mekanlardaki standartları yükseltmeliyiz” şeklinde konuştu.


  Köy Muhtarı Ahmet Sarı ise, köyün barbunya ve ayçiçeği üretimiyle geçimini sağladığını anlatarak, Vali Şentürk'ün köylerini ziyaretinden ve köy halkıyla birlikte iftar açmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 14.05.2019 16:59
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle