VALİ NAYİR, SÖĞÜT VE İNHİSAR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt ve İnhisar ilçelerini ziyaret etti.

21 Mart 2014 Cuma 09:08
2305 Okunma
VALİ NAYİR, SÖĞÜT VE İNHİSAR İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Söğüt ve İnhisar ilçelerini ziyaret etti. 

 Vali Nayir, ilk olarak Söğüt ziyaretinde Kaymakam Mitat Gözen, Jandarma Ulaştırma Tabur Komutanı Yarbay Mehmet Emin Alan, Belediye Başkanı Osman Güneş, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hakan Gezgin ve İlçe Emniyet Amir Vekili Coşkun Bartın ile kurum müdürleri tarafından karşılandı.

Kaymakam Gözen'den ilçe hakkında brifing alan Vali Nayir, daha sonra Belediye Sosyal Yaşam Merkezi Salonu'nda kurum müdürleriyle yaptığı toplantıda, kamu hizmetlerini birlikte yürüteceklerini, hizmetin 'önemlisi veya önemsizi' diye bir kavram olmadığını ifade ederek, "Hizmet en iyi şekilde başarılacaksa; her birim, her kamu görevlisi kendi görevini önemli bir görev saymalıdır. Yoksa başarı sağlanamaz. Hizmetlerimizde, insan odaklı bir anlayışımız olmalı. Bir hizmeti yürütüyorsak tarafsız, herkese eşit mesafede, herkesin ihtiyacını düşünerek, hiçbir ayırım yapmadan hakkaniyet, adalet ölçüleri içerisinde yapmalıyız. Başarının temeli bu. Başarı tek kişinin başarısı değildir. Başarı ekip başarısıdır" dedi. 

 Vali Nayir, daha sonra "Yaşlılar Haftası" nedeniyle Kaymakam Gözen, İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Uzman. Dr. Ömer Balcı, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül, Söğüt Devlet Hastanesi Baştabibi Op. Dr. Burak Öztop, Aile hekimi Dr. Mahmut Barutçuoğlu ile kentte yaşayan 105 yaşındaki Gülsüm Berberoğlu'nu evinde ziyaret etti.

Berberoğlu'na çeşitli hediyeler veren ve bir süre sohbet eden Vali Nayir, "Yaşlılarımızın duaları önemli. Toplumun en büyük ihtiyaçlarından biri yaşlılarımıza yeterli ilgiyi göstermektir. Elbette huzurevlerimiz olacak ama bakılabilecek yaşlılarımız aile içinde kalmalı. Yaşlılarımıza hizmet edenler de bizim baş tacımız. Devletimiz de bunun iyisini yapıyor, aileye destek çıkabilecek durum varsa onu yapmaya çalışıyor. Yaşlılarımız, kendi ailesi içerisinde bakılmalı. Sevgiyi, sıcaklığı burada bulur" diye konuştu. 

Buradan İnhisar ilçesine geçen Vali Nayir'i, Kaymakam Adem Kaya, Belediye Başkanı İsmail Cambaz, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Uğur Adıyaman ve İlçe Emniyet Amir Vekili Hasan Koşmaz ile daire müdürleri karşıladı.

Kaymakam Kaya'dan kent hakkında bilgi alan Vali Nayir, Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda daire müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıda, tanışmak amacıyla ilçe ziyaretlerini ve toplantılar düzenlediğini belirterek, "Kamu hizmetini yürüten birimler olarak aynı gayeyi hedeflemiş, vatandaşımıza en iyi hizmeti götürmeye çalışan bir aileyiz. Onun için birbirimizi bilip tanımamız lazım. İşimize önem vermemiz, kendimize önem vermemizdir. Kamu, kurum ve kuruluşlarının kendi aralarındaki yardımlaşmaları önemli. İnsanımız hizmetin en iyisine layık. Bize verilen görev de, bu hizmeti en iyi şekilde yerine getirebilmek. Bu bir hizmet zinciri, o zincirde kimse çürük halka olmamalı. Görevimiz düzenli, dürüst ve istediğimiz şekilde yürüsün istiyorsak, işimize sahip çıkmalıyız" ifadelerinde bulundu. 


Son Güncelleme: 21.03.2014 09:08
Anahtar Kelimeler:
Bilecik ValisiIlçe Ziyaret
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle