VALİ BÜYÜKAKIN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

09 Kasım 2018 Cuma 12:24
173 Okunma
VALİ BÜYÜKAKIN YATIRIMLARI İNCELEDİ

Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, Bilecik İl Özel İdaresi tarafından yapımı devam eden çalışmaları inceledi.  


  Vali Büyükakın, Dereşemsettin köyü-Koyunköy arası 22 kilometrelik grup köy yolu ile Künçeğiz köyü içme suyu tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Projelerin ve çalışmaların planlanan şekilde devam ettiğini bildiren Vali Büyükakın, “Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Dereşemsettin köyü-Koyunköy grup köy yolları çalışmamızda, İnegöl ulaşım yolunda, 22.5 kilometre serme sıkıştırma işlerinin ardından yol drenaj çalışmaları tamamlanarak yol üst yapı imalatı yapımına başlandı. 10 köye hizmet eden bu yoldan yaklaşık 2 bin nüfus faydalanmakta” dedi.


  Daha sonra Künçeğiz Köyü içme suyu tesisinde incelemelerde bulunan Vali Büyükakın'a, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çelebi eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle