VALİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir Bilecik’te bulunan yerel gazete ve ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

11 Nisan 2014 Cuma 09:54
1452 Okunma
VALİ BASIN İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir Bilecik’te bulunan yerel gazete ve ajans temsilcileri ile bir araya geldi.

 Bilecik Polis Evi Kahvaltı salonunda gerçekleştirilen sabah kahvaltıya Bilecik Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, İhlas Haber Ajansı (İHA) Bilecik  temsilcisi İbrahim Rafet Sünetci, Doğan Haber Ajansı (DHA) Bilecik Temsilcisi Cafer Elmas, Anadolu Ajansı (AA) Bilecik Temsilcisi Mesut Tankulu, Değişim Gazetesi sahibi Mehmet Ergün, Yarın Gazetesi sahibi Mehmet Özgür, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal ve muhabirler katıldı.

 Kahvaltıda Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Basının bir ilde önemini ve halkı yönlendirme konusunda öneminin belirtti. Nayir, Sizlerle bir nevi meslektaş sayılırız.

 Bizlerin yürütmüş olduğu görev bir nevi ayna vazifesi yapıyor. Medyamızız basınımızı bir nevi dikkate almamız gerekir. Yapmış oldukları eleştirileri olumlu, olumsuz hepsinin dikkate alıp, iyi yaptığımız yerlerde devam demeliyiz. Eleştirilen konularda ne hatamız var onları birlikte görmeliyiz. Geldiğim bu günden buyana 2 ilçem hariç hepsinin gezebildim. Kamunun yürüttüğü hizmetlere değer veriyorsunuz, kıymet veriyorsunuz haber yapıyorsunuz, Bizim birimlerimiz ile güzel irtibatınız var, buda beni sevindirdi. Kendi aranızdaki birlik ve beraberliğinizde güzeldi. Zorlu bir seçim süreci geçirdik Bilecik Basını olarak duruşunuz, son derece güzeldi. Yapıcıydınız çok eleştirelde olsa yapıcılığınız güzeldi. Aranızda tatlı rekabet elbette olsun bizlerde ondan yanayız ama, bir abi kardeş ilişkinize bir meslektaş ilişkinizi ilimize yakışır, tarih ve kültürümüze yakışır bir olgunluğunuz ben gördüm “ dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan kahvaltı sonrası Bilecik Valisi ve Bilecik Basın mensupları hatıra fotoğrafı çektirdik.

Son Güncelleme: 11.04.2014 09:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle