ÜNİVERSİTE ERKEK VOLEYBOL TAKIMI GRUP MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi erkek voleybol takımı, Tekirdağ'da oynayacağı grup müsabakalarına hazırlanıyor.

22 Kasım 2014 Cumartesi 11:59
4730 Okunma
ÜNİVERSİTE ERKEK VOLEYBOL TAKIMI GRUP MÜSABAKALARINA HAZIRLANIYOR

 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi erkek voleybol takımı, Tekirdağ'da oynayacağı grup müsabakalarına hazırlanıyor.

 

 

16-20 Aralık tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin ev sahipliği yapacağı Üniversiteler Arası 2. Lig grup müsabakalarına katılacak olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi erkek voleybol takımı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yapılan antrenman sonrası İHA muhabirine konuşan takım antrenörü Aylin Göz Sezer, bu sene ilk defa üniversite voleybol takımında antrenör olarak görev aldığını ve üniversitede bulduğu spor ortamından çok memnuniyet duyduğunu belirtti.

 

 

 Sezer, "Öğrencilerle olumlu bir çalışma havası yakaladık. 16-20 Aralık tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ev sahipliğinde Kırklareli Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi, Yalova Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart Üniversitesi katılımları ile oynanacak olan müsabakalarda üniversitemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Hedeflerinin bu turnuva ile birlikte altyapısını üniversite takımı oyuncularının oluşturduğu Bilecik adına oluşturulacak bir bölgesel lig takımı ile de Bilecik'e voleybol anlamında en iyi şekilde temsil etmeye ve bu konuda da göreve hazırım" dedi.

 

 


Son Güncelleme: 22.11.2014 11:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle