ÜLKÜ OCAĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Bilecik Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni düzenlendi.

05 Haziran 2014 Perşembe 08:06
2049 Okunma
ÜLKÜ OCAĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ
banner15

Bilecik Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni düzenlendi.  

  Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz tarafından verilen görev değişliği tebliğ etmek için Ülkü Ocakları Genel Merkez Teşkilatlandırma Biriminden Abdullah Gökhan Çakır Bilecik'e geldi. Çakır, bu doğrultuda Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı İbrahim Bayraklı'nın yerine M. Fatih Çakır’a görevi devretti.

  Yapılan devir teslim töreninde bir konuşma yapan Abdullah Gökhan Çakır, bugüne kadar görevini başarıyla yürütmüş olan ve Ülkücü harekete katkıda sunmuş İbrahim Bayraklı'ya teşekkür ettiğini belirterek konuşmasına şöyle devam etti;

  “Biz kendisinden razıyız, Allah da razı olsun. Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Sorumluluğumuz her zamankinden ağırdır. Bu bilinçte hareketle göreve yeni atanan M. Fatih Çakır’a başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcımız olsun."

  Ardından Eski Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Bayraklı, yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek helallik istedi. Bayraklı, “Göreve yeni atanan Fatih Çakır bugüne kadar sayısız hizmetlerde bulunmuştur. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz de Cenabı Allah’ın izniyle mukaddes davamızın şanlı bayrağını Bilecik’te yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

  Devir teslim töreninden MHP İl Başkanı Sabri Eraslan, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Özbekar ve çok sayıda Ülkü Ocaklarına bağlı gençler katıldı.

Son Güncelleme: 05.06.2014 08:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle