UĞUR MUMCU'YU UNUTMADI

Cumhuriyet Halk Partisi eski Bilecik Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci, Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü ile ilgili bir açıklama yaparak, “Uğur Mumcu'yu saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

24 Ocak 2016 Pazar 11:33
1073 Okunma
UĞUR MUMCU'YU UNUTMADI

 Cumhuriyet Halk Partisi eski Bilecik Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci, Uğur Mumcu'nun ölüm yıl dönümü ile ilgili bir açıklama yaparak, “Uğur Mumcu'yu saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

 

 

Sünetci, her yıl 24 Ocak günü yüreğinin acıyla burkulduğunu ifade ederek, “Karanlık güçlerin alçakça katlettiği Uğur Mumcu bu ülkenin yetiştirdiği aydın gazetecilerinden biriydi. Kuşkusuz o sadece bir gazeteci olmanın ötesinde, kafası ve yüreği ülke sevdasıyla dolu, Cumhuriyet devrimlerine inanmış bir dava adamıydı. Onun zekası o kadar üstündü ki kitaplarıyla her şeyi ortaya koyuyordu. Dönen politik ayak oyunları dış mihrakların ülkemiz üzerinde oynadığı ve oynayacağı oyunları her zaman önceden tahmin ederek kaleme almıştı. Artık Uğur Mumcu fikirleri ile gönüllerimizde yaşıyor ve yaşamaya devam edecektir.     

 

 

  Cumhuriyet ilke ve devrimlerinden asla taviz vermemiş olan değerli araştırmacı yazar ve gazeteci Uğur Mumcu'yu yine 2001'de katledilen Emniyet Müdürü Gaffar Okkan 'ı ve adını sayamadığımız tüm devrim şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, onun yolunda yürümeye devam edeceğimize söz veriyoruz” dedi.

 

Son Güncelleme: 24.01.2016 11:33
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKUğur Mumcu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle