TÜRK TELEKOM ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Türk Telekom Bilecik İl Müdürlüğü, şehitler ve görev başında hayatını kaybeden meslektaşları adına Mevlid-i Şerif okuttu.

18 Eylül 2015 Cuma 10:12
1644 Okunma
TÜRK TELEKOM ŞEHİTLERİ UNUTMADI
banner15
  Türk Telekom Bilecik İl Müdürlüğü, şehitler ve görev başında hayatını kaybeden meslektaşları adına Mevlid-i Şerif okuttu.
 
 
 
 
  Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yanında bulunan Orhangazi Camii'nde okunan Mevlid-i Şerif’e, Bilecik İl Telekom Müdürü Erhan Balık, Haber-İş Sendikası Kadıköy Şube Başkanı Mevlüt Bayraktar, Türk Telekom çalışanları ve cami cemaati katıldı.
 
 
 
 
Mevlit sonrası açıklama yapan Bilecik İl Telekom Müdürü Erhan Balık, son zamanlarda artan terör olayları sonucu şehit olan polis, asker ve sivil vatandaşların acılarını derinden yaşadıklarını belirtti. Balık, “Bizler de İl Telekom Müdürlüğü olarak hem görev başında ölen iş arkadaşlarımızın, hem de şehitlerimiz için bu Mevlid-i Şerif programını düzenledik. Katılan herkesten Allah razı olsun” dedi.
 
 
 
 
 
  Okunan Mevlid-i Şerif sonrası cami çıkışında cemaate lokum ve pilav ikram edildi.
 
 
 
  

Son Güncelleme: 18.09.2015 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle