TÜRK KIZILAY’I BİLECİK ŞUBE BAŞKANLIĞI OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi tarafından yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Selami Çınar, 3’üncü kez başkan seçildi.

06 Şubat 2016 Cumartesi 13:41
1595 Okunma
TÜRK KIZILAY’I BİLECİK ŞUBE BAŞKANLIĞI OLAĞAN KONGRESİ YAPILDI

Türk Kızılay’ı Bilecik Şubesi tarafından yapılan olağan kongrede mevcut Başkan Selami Çınar, 3’üncü kez başkan seçildi.  

 

 

  Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi'nde düzenlenen Türk Kızılay'ı Bilecik Şube Başkanlığı olağan kongresine, tek liste halinde giren mevcut Başkan Selami Çınar, 55 delegenin 28’in oyunu alarak 3’üncü kez Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi Başkanı oldu.

 

 

Yapılan olağan kongre sonrası açıklama yapan Çınar, yeniden başkanlığına seçildiği için duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Türk Kızılay'ın, 11 Haziran 1868 tarihinden bu yana 147 yıldır ülkede ve dünyanın dört bir yanında afet, savaş, çatışmalardan olumsuz şekilde etkilenen insanların çaresizliklerini gidermek, kederlerini dindirmek, üzüntülerini sevince dönüştürmek için gayret gösteren ve üzerine düşen görevleri hakkıyla yerine getirmenin çabası içinde olan bir kurum olduğunu belirtti. Çınar, sözlerine şöyle devam etti:

 

 

  “Bilecik Şube Başkanı olarak 2 dönemdir Bilecik'e yapılması için uğraştığım kan merkezi için bu dönemde uğraşacağım. Bu zamana kadar nerelere dilekçeler, nerelere yazılar vermedik. Ama bir çözüm bulamadık. Orada burada kan alıyoruz göçebeler gibi. Artık bizimde nezih bir ortamda sağlıklı bir şekilde kan alınması için yetkilerine bir daha söylüyorum bizlere bir yer gösterin yeter. Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesi olarak ilimize kazandırmaya çalıştığımız Kan Alma Birimi'nin yer sıkıntısı olmasından dolayı gerçekleşememektedir. Sayın valimize durumumuzu arz ettik fakat bir sonuç alamadık. Kan Alma Birimi ilimizde istihdam oluşturacaktır, bu yüzden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kızılay Bilecik şubesi ilimizde kapalı bir şube olmaktan ziyade çalışır bir kurum haline gelmiştir. Çalışmalarımız neticesinde şubemize bir personel ve araç tahsis edilmiştir. Sizlerden beklediğimiz, bu Kızılaycılık ruhuna sahip çıkmanız ve bu hizmete omuz vererek, en yüksek yerlere taşımamızda yardımcı olmanızdır. Bu da ancak siz değerli halkımızın yardımlarıyla, her türlü destekleriyle ve bilinçli kızılaycılıkla gerçekleşmesi mümkün olur” dedi.

 

 

  Konuşmanın ardından Çınar ve yönetim kurulu üyeleri toplu fotoğraf çektirdiler.

Son Güncelleme: 06.02.2016 13:41
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKKongreKızılay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle