TÜRK KIZILAY'INDAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI

 Türk Kızılayı Bilecik Şubesince Ramazan ayında kan bağışı kampanyası  devam ediyor. 

23 Mayıs 2018 Çarşamba 20:31
311 Okunma
TÜRK KIZILAY'INDAN KAN BAĞIŞI ÇAĞRISI
banner15

 Türk Kızılayı Bilecik Şubesince Ramazan ayında kan bağışı kampanyası  devam ediyor. 


  Konuyla alakalı kısa bir açıklama yapan Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Ramazan ayı olması dolayısıyla kan bağışı sayılarında azalma meydana geldiğini belirterek, “Ramazan ayı olması nedeniyle kan bağışı sayılarında azalma meydana geldiğinden kan bağış programı düzenledik. Bu sıkıntının yaşanmaması açısından tüm halkımız bu dönemde kan verme konusunda bize yardımcı olsun. Hastanelerimizde ameliyatların sürmesi ve kazaların meydana gelmesi kan ihtiyacını artırmaktadır. Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır” dedi.

  “Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır”


  Çınar açıklamanın devamında kanın acil değil sürekli ihtiyaç olduğunu ifade ederek, “Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır. Hiç ummadığımız bir anda kendimizin veya bir yakınımızın kana ihtiyacı olabilir. Kan özelliği itibarıyla üretilebilen bir ürün değildir. Sadece sağlıklı insanlardan temin edilebilir. Yapılan kan bağışları ile milyonlarca insan hayata tutunmaktadır.

Tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın kan bağışı kampanyasına destek olmasını istiyoruz. İlimizdeki yapılacak olan kan bağış kampanyasına, 18-65 yaş arasında olan her vatandaşımızı yanlarında nüfus cüzdanları ile katılımlarını bekliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haşim 2018-05-24 10:36:36

Bizlerde kan bağışı yapmak istiyoruz fakat çalıştıımızdan dolayı yapamıyoruz mesai saatleri dışında bir proğram yapılsa hemen veririm .8-8 çalışıyoruz..

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle