TÜRK BÜRO SEN.YALOVA-BİLECİK ŞUBESİ 1.OLAĞAN GENEL KURULU‏

Türk Büro-Sen. Yalova-Bilecik Şubesi 1’inci olağan genel kurulu 07 Haziran Cumartesi günü Yalova'da yapıldı.

09 Haziran 2014 Pazartesi 03:34
1279 Okunma
TÜRK BÜRO SEN.YALOVA-BİLECİK ŞUBESİ 1.OLAĞAN GENEL KURULU‏
banner15

Türk Büro-Sen Yalova-Bilecik Şubesi 1’inci olağan genel kurulu 07 Haziran Cumartesi günü Yalova'da yapıldı.

 Olağan Genel Kurula, Genel Başkan yardımcılarımız Osman Eksert ve Tahir Yüzbaşıoğlu Türk Büro-Sen İstanbul ve Bursa şube başkanları, şube yöneticileri, Türkiye Kamu-Sen. Yalova il temsilci, Yalova’da faaliyet gösteren Türkiye kamu Sen'e bağlı sendikalarımızın şube başkanları, il temsilcileri, şube yöneticileri, Bilecik müteşebbis heyet yönetim kurulu üyeleri, ilçe temsilcileri, iş yeri temsilcileri, kadınlar kurulu temsilcilerimiz, üyelerin katılımıyla gerçekleşti.


 Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra divan heyeti oluşturularak seçim yapıldı. Seçimden önce konuşma yapan Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcısı Osman Eksert, Sendikalarının dünü, bugünü, yarını ve Türk memurunun durumu hakkında katılımcılara bilgiler verdiklerini belirtti.

 

 

 Konuşmanın ardından katılımcılara plaket verilerek seçimlere geçildi. Seçimler sonucu, Cüneyt Taşkesen, Hacı Ali Kalaycı, Muammer Fidanoğlu, Selahattin Avcı, Levent Bayramlı, Serdar Karadağ, Onur Gel yönetim kuruluna seçildi.

 

Son Güncelleme: 09.06.2014 03:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle