TSO TARAFINDAN VERİLEN İFTAR YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

04 Temmuz 2014 Cuma 04:05
2079 Okunma
TSO TARAFINDAN VERİLEN İFTAR YEMEĞİNE İLGİ BÜYÜKTÜ

 Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından iftar yemeği düzenlendi.  

  Ticaret ve Sanayi Odası bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Müftüsü Necati Akkuş, 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Arlan, Bilecik Sanayici ve iş adamları Derneği (BİSİAD) Başkanı Cihan Saran, İl Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlu Temsilcileri, İl ve İlçe sanayici iş adamları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

 İftar öncesi kısa bir konuşma yapan Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun, uzun zaman sonra Bilecik protokolü ve sanayi iş adamları ile iftar yemeğinde beraber olduklarını belirten Uzun, “ Ramazan ayı münasebetiyle Cenab-ı Hak’tan başta Ülkemiz ve tüm İslam aleminin şuan en çok ihtiyacı olan birbirimizi ötekileştirmeden uzak tutmasını birlik ve beraberliğimiz daim eylemesini dilerim” dedi. Konuşmanın ardından İl Müftüsü Necati Akkuş’un okuduğu  dualar ile iftar yemeği başladı. Canlı ilahiler eşliğinde yapılan iftar yemeğinde Osmanlı şerbeti dağıtılırken yöresel kıyafet giyen kızlar gelen davetlileri kapıda karşıladı.

  Yaklaşık 650 kişinin katıldığı iftar program, yenilen yemeklerin ardında son buldu.

 

 

 

Son Güncelleme: 04.07.2014 04:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle