TERÖRE SESSİZ EYLEM

Bilecik’te terör olaylarına ilişkin olarak sessiz eylem yapıldı.

23 Ağustos 2015 Pazar 14:06
1987 Okunma
TERÖRE SESSİZ EYLEM

Bilecik’te terör olaylarına ilişkin olarak sessiz eylem yapıldı.

 

 

Bilecik Cumhuriyet Meydanı’nda saygı duruşu ve istiklal marşıyla yapılan sessiz eyleme Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan,  Türk Eğitim-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ömer Yel, Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, Bilecik Erzurumlular Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Lütfü Akyüz katıldı.

 

 

Sosyal medya aracılığıyla bir araya gelerek Cumhuriyet Meydanı’nda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, hiçbir slogan atmadan sadece durarak sessiz eylem gerçekleştirdiler. Yapılan eylemde konuşma yapmak için öne çıkan Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hayati Durak ise tek bir kelime etmeden konuşmasını bitirdi.

 

 

Ayrıca, yapılan bu sessiz eyleme az kişinin katılması da gözlerden kaçmazken, bedava dağıtılan pilavlar halkımız tarafından ilgi görürken, vatan uğruna canlarını veren Mehmetçikler için yapılan yürüyüşe halk duyarsız kaldı. Yapılan eylem sonunda grup olaysız bir şekilde dağıldı.

 

 

Son Güncelleme: 23.08.2015 14:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKEylemTERÖRSessiz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle