TARİH KOKAN EVLER ZİYARETE AÇILIYOR

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde tarihi evler ziyarete açılıyor.

22 Ocak 2014 Çarşamba 13:27
1081 Okunma
TARİH KOKAN EVLER ZİYARETE AÇILIYOR
Bilecik'in Osmaneli Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı’nın yapım ve restorasyonunu tamamladığı 'Tarihi Osmanlı Evleri', Bilecik Belediyeler Birliği’nin organizasyonu ve Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) mali desteğiyle yürütülen “Bilecik Dünya Turizm Destinasyonu” projesi kapsamında turizme kazandırılıyor.
 
 Osmanlı’nın ilk kurulduğu yer olan Bilecik’in Osmaneli ilçesine gelecek olan turistler, Osmanlı evlerinde konaklayacak ve tarihi caddelerde yürüyecek. Doğal güzelliklerinin yanı sıra, Roma, Bizans ve Selçuklu dönemlerine ait birçok tarihi kalıntının da bulunduğu Osmaneli’ndeki tarihi Osmanlı evlerinin turizme kazandırılması için gerekli tanıtım çalışmalarını Marka Kent Bilecik Ekibi yürütüyor. Tarihi evlerin tespit edilmesi ve profesyonel fotoğrafçılar tarafından oyuncularla fotoğraflanmasıyla startı verilen çalışmalar, web sitesinin oluşturulması, paket turların hazırlanması afiş ve billboard çalışmaları ile devam ediyor.

Son Güncelleme: 22.01.2014 13:27
Anahtar Kelimeler:
OsmaneliTarhiEvler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle