SÜRÜCÜ KURSLARINA DENETİM

Bilecik İl Milli Eğitim şube müdürleri Bilecik’te bulunan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarını (MSTK) denetimde bulundu.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:53
683 Okunma
SÜRÜCÜ KURSLARINA DENETİM
banner15

Bilecik İl Milli Eğitim şube müdürleri Bilecik’te bulunan Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarını (MSTK) denetimde bulundu.


  Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Turan İpşiroğlu, Şef Nazan Gökten ve Memur Suna İpek, Motorlu Taşıtlar Sürücü Kurslarını ziyaret ederek denetimde bulundular. Denetimleri sonrasında kısa bir değerlendirmede bulundan Bilecik İl Milli Eğitim Şube Müdürü Turan İpşiroğlu, teorik eğitim çalışmalarını yerinde görmek üzere kurs merkezlerini dolaştıklarını ifade ederek, “Eğitimler rutin olarak devam ediyor. Kursiyerlerimizin eğitimlerine devam etmeleri gerekiyor. Kursiyerler dersleri bitene kadar kurstan çıkmamaları gerekir.

 Bu onların açısından daha iyi olacaktır. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan hocalarımıza ve kursiyerlerimize çok teşekkür ediyor, kursiyerlere başarılar diliyorum” dedi.
 Bilecik Edebali Sürücü Kursu sahibi Sabri Çobanoğlu ise; denetimlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kursiyerler dersleri bitene kadar kurstan çıkmamaları gerekiyor. Bunun için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından kurslarımıza devamında denetimler yapılıyor" dedi. 

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle