ŞOK FİYAT

Bilecik’te son yıllarda gelişen inşaat sektörünün, malzeme satışı yapan iş yerlerinin de çoğalmasına sebep olduğu, bu durumda oluşan rekabetin fiyatları aşağı çekmesinin ev yapanların yüzünü güldürdüğü belirtiliyor.

01 Temmuz 2016 Cuma 04:53
3421 Okunma
ŞOK FİYAT

  Bilecik’te son yıllarda gelişen inşaat sektörünün, malzeme satışı yapan iş yerlerinin de çoğalmasına sebep olduğu, bu durumda oluşan rekabetin fiyatları aşağı çekmesinin ev yapanların yüzünü güldürdüğü belirtiliyor.

 


  Bilecik’te hizmet veren Karadağ Yapı Malzemesi firmasının ortağı Harun Dağ, Bilecik’te inşaat sektöründe bir patlama olduğunu belirtti. İnşaat sektörü ile uğraşan müteahhitler ve bu tip işletmelerinin çevre illere gitmemeleri için isteklerini yerine getirebilmek amacıyla yeni iş yerleri kurulduğunu anlatan Dağ, “İnşaat sektörünün hiç bu seneler kadar hızlı olduğunu görmedim. Bu iş yerini geçtiğimiz aylarda kurduğumuzda ise gördük ki, Eskişehir veya İstanbul gibi dışarıdan gelen müteahhitler malzemelerini de dışarıdan getiriyorlar.


 

 Bilecik’in bu hızlı inşaat sektörü ile önü açık. Hızlı trenlerin olması, üniversitelerin olması Bilecik’in önünü hızlı bir şekilde açtı. Bu sebeplerden dolayı Bilecik’te inşaat malzemelerinin eksik olduğunu ve inşaat malzemeleri satışında bir eksik olduğu düşündük. Baktık müşterilerimiz bizi yönlendiriyor, çeşidi aldırıyor, hırdavatı falan hepsine girdik.

 

 

 Bilecik’te yapılan inşaatların malzemelerini müteahhitlerin Bilecik’ten almalarını sağlıyoruz. Burada inşaat sektörü satış yapan yerleri çoğalırken kendi aralarında rekabetlere de neden oluyor. Bu iş en çok inşaat yapan müteahhitlere yarıyor” dedi.

 

 

ÖZEL KAMPANYA

 

 

 Bu yıl inşaat sektöründe Karadağ Yapı Malzemesi olarak ikinci yıllarını anlatan Dağ, “İkinci yılımıza özel indirimlerimiz var. Binaların mantolama işlemi metrekaresi 11 TL’den başlayan fiyatlarla.

 

 

 Bu mantolamanın yanı sıra çoğu ürünümüzde indirimlere gittik. Bu indirimler hem mücahitlerin çok ilgi gösteriyor. Bu tür kampanyalar sayesinde yaşanan iş yoğunluğu sebebiyle bizimde yüzümüz gülüyor” dedi.

 

Son Güncelleme: 01.07.2016 04:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle