ŞİŞE-CAM ÇALIŞANLARININ MAHKEMESİ YİNE ERTELENDİ

Şişe-Cam Grubu'na bağlı Cam-İş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında 'Yetki ve İş Kolu' davasının 6'ncı duruşmasından da sonuç çıkmadı. Dava 5 Şubat tarihine ertelendi.

24 Kasım 2015 Salı 09:33
1416 Okunma
ŞİŞE-CAM ÇALIŞANLARININ MAHKEMESİ YİNE ERTELENDİ

 Şişe-Cam Grubu'na bağlı Cam-İş Madencilik ile Kristal-İş Sendikası arasında 'Yetki ve İş Kolu' davasının 6'ncı duruşmasından da sonuç çıkmadı. Dava 5 Şubat tarihine ertelendi.

 

 

  Bilecik Cam-İş Madencilik A.Ş. çalışanlarının, Bursa Kristal-İş Sendikası'na üye oldukları dolayısıyla çalıştıkları iş yeri ile sendika arasında 'Yetki ve İş Kolu' davasının bugün Bilecik Asli Hukuk Mahkemesi'nde 6'ncı duruşması görüldü. Duruşma, iş yerinde yeni bilirkişi heyetinin raporlarının değerlendirilmesi sonucu ile 5 Şubat 2015 tarihine ertelendi.

 


 

  “HUKUKSUZLUKLARLA MÜCADELE EDİYORUZ”

 

  Mahkeme sonrası açıklama yapan Bursa Kristal-İş Sendikası avukatı Abdi Pesok, hukuksuzlukla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Hakkını aradığımız insanlar ekmek parasının peşinde olanlar, karnını doyurmaya çalışan, düzgün yurttaşlardır. Çok hukuksuzluklarla karşılaştık. Hepsiyle mücadele ediyoruz. Bugünde mücadelemizin bir safhasındayız. Maalesef açık açık belli olan bir konunun dahi tersine görüş belirten bilirkişilerde söz konusu oldu.

 

 

 Anlatmak istediğimizi mahkemeye anlattığımızı zannediyorum. Konuyu tespit eden mahkeme o bilirkişilerin raporlarını esas almadan yeni bir bilirkişiye sevk etti. Oradan gelecek olan sonucu bekliyoruz. İşçilerimize emeklilerimize yararlı olmasını dilemekteyiz. 5 Şubat'a kaldı. 5 Şubat'ta rapor gelirse değerlendirilecek. Gelmezse gelmesi beklenecek. Yeni bilirkişiler Ankara Adliyesi Nöbetçi Mahkemesi atayacak isimlerini. Fakat bu mahkemenin tayin ettiği iki üniversite mensubunun hukukçu birde işletmeci isimlerini Ankara'nın Nöbetçi Mahkemesi tespit edecek” dedi.

Son Güncelleme: 24.11.2015 09:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle