SİNEMA FESTİVALİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bozüyük Metristepe Sinema Festivali hafta sonunda da yoğun ilgi gördü.  

06 Ağustos 2018 Pazartesi 14:12
226 Okunma
SİNEMA FESTİVALİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Bozüyük Metristepe Sinema Festivali hafta sonunda da yoğun ilgi gördü.  


  Türk sinemasının son dönemdeki en iyileri arasında gösterilen “Fetih 1453”, "Aile Arasında" ve "Ayla" adlı üç film hafta sonunda seyircisi ile buluştu. Cuma akşamı seyircisi ile buluşan Fetih 1453 filmi, izleyicilerden tam not aldı. Sinema festivalinde cumartesi akşamı ise seyirci karşısına çıkan "Aile Arasında" filmi, izleyiciyi adeta kahkahaya boğdu. Birbirinden komik sahnelerin olduğu film Bozüyüklü vatandaşlarca oldukça beğenildi. Bozüyük Belediyesi Açık Hava Sinema Festivalinde hafta sonunun son filmi ise Pazar akşamı beyaz perdede yer alan ve son döneme damgasını vuran "Ayla" filmi oldu. Kore harbinin konu alındığı filmde gerçek yaşanmış bir olay anlatılırken, duygu dolu sahnelerin yer aldığı filmde bazı seyirciler gözyaşlarına hakim olamadı.


  Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Festivalinde bu akşam ise Şahan Gökbakar'ın komedi filmi "Osman Pazarlama" seyircisi karşısına çıkacak. Yeşilkent Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Parkı amfi tiyatroda saat 21.00’de yapılacak film gösteriminin yine yoğun ilgi görmesi beklenirken, her akşam olduğu gibi Bozüyük Belediyesi Halk Otobüsleri ücretsiz olarak vatandaşlara hizmet verecek.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle