SICAKLAR VANTİLATÖR SATIŞLARINDA PATLAMA YAPTI

Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’i de etkisi altına kavurucu çöl sıcakları vantilatör satışlarını artırdı.

14 Ağustos 2015 Cuma 07:32
1919 Okunma
SICAKLAR VANTİLATÖR SATIŞLARINDA PATLAMA YAPTI
banner15

 Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’i de etkisi altına kavurucu çöl sıcakları vantilatör satışlarını artırdı.

 

 

  Uzunca bir süredir işlerinin durgun olmasından yakınan satıcıların yüzü, serinlemek için vantilatörü tercih eden vatandaşlarını sayısının artmasıyla gülmeye başladı. Gündüzleri 35 - 37, akşamları da 25-26 dereceyi bulan sıcaklar yüzünden vantilatör satışlarında patlama olduğunu ifade eden satıcı Hamit Sekmen, sıcakların anormal derecede yükselmesinin vantilatör satışlarının artmasına neden olduğunu söyledi.

 

 

Vantilatör satışlarında adeta patlama yaşandığına vurgu yapan Sekmen, ''Şuan satışlarımız normalin üzerinde ve bunun sebebi de görüldüğü üzere aşırı sıcaklar. Müşterilerimiz sıcaklarda serinlemek için maddi olarak ellerinden geleni yapıyorlar. Bunu da satılan vantilatörden söylüyorum. Mesela en çok satan ürünümüz şuanda sanayi tipi vantilatör. Bunlar diğerlerine göre daha hızlı döner ve diğer vantilatörlerden daha büyük ve çelik pervanelere sahiptir. Bu modelin altında ise metal orta boy var. Yaklaşık olarak aynı özelliklere sahip olsalar da sanayi tipi kadar çok satılmıyor. En ucuz ürün ise 45 TL değerindeki plastik vantilatörler. Piyasada 250 liraya kadar vantilatör var ”dedi.

 

 

Son Güncelleme: 14.08.2015 07:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle