SELİM YAĞCI ÇİFTÇİLERİN YANINDA YER ALARAK, MAĞDURİYETLERİNİ DİNLEDİ

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bileciklilerin takdiriyle seçildiği ilk günlerde ayağının tozuyla vakit kaybetmeden Osmanelili çiftçilerin yanında yer aldı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
28 Haziran 2018 Perşembe 12:44
781 Okunma
SELİM YAĞCI  ÇİFTÇİLERİN YANINDA YER ALARAK, MAĞDURİYETLERİNİ DİNLEDİ
banner15

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bileciklilerin takdiriyle seçildiği ilk günlerde ayağının tozuyla vakit kaybetmeden Osmanelili çiftçilerin yanında yer aldı.


 Milletvekili  Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören Osmaneli İlçesine bağlı köylerdeki çiftçilerimizi ziyaret etti. Ziyaretinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmeddin Yoldaş da hazır bulundu.


"Allah daha beterinden korusun"


 Ziyaret hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekilimiz Selim Yağcı; ‘’ Osmaneli ilçemiz ve köylerinde geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören çiftçilerimizi ziyaret ettik. İlgili kurum ve kuruluşlarımız yetkilileri ile yaptığımız ziyarette çiftçilerimizden bilgi aldık.

 Çiftçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin karşılanması noktasında ilgili kurumlarımız gerekli çalışmaları başlatmış durumda. Köylülerimizin, çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Allah daha beterinden korusun diyorum ve mağdur olan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

 İnşallah bizler bütün hemşehrilerimiz ve vatandaşlarımızın iyi ve kötü günlerinde hep yanında olacağız." ifadelerini kullandı. Çiftçiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Milletvekili Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.
 

Son Güncelleme: 28.06.2018 12:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle