ŞEKER, BU SEFER YENİPAZAR'DAN YÜKLENDİ

Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Türkiye'nin çeşitli ilçelerinden aldığı hibe araçlar için mevlit okutarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

22 Mayıs 2015 Cuma 07:33
1539 Okunma
ŞEKER, BU SEFER YENİPAZAR'DAN YÜKLENDİ

 Bilecik’in Yenipazar İlçe Belediye Türkiye'nin çeşitli ilçelerinden aldığı hibe araçlar için mevlit okutarak vatandaşlara pilav ikramında bulundu.

 

 

  Yenipazar Belediyesi’ne, Adana’nın Seyhan İlçe Belediyesi, Ankara'nın Etimesgut İlçe Belediyesi, Antalya’nın Alanya İlçe Belediyesi ve Bilecik merkez Vezirhan Belde Belediyelerinden hibe yoluyla gelen makam aracı, otobüs, traktör, kamyon, kepçe ve yükleyici olmak üzere pek çok araç için Merkez Cami'nde mevlit okutup halka pilav ve tatlı ikram etti.

 

 

Hibe araçlar hakkında bilgi veren Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, bu gelen araçlar ile vatandaşlara daha iyi hizmet edeceğinin belirterek, “Göreve geldiğimizde belediye borç batağına saplanmış ve icra takipleri gelmeye başlamıştı. Alacaklı kurum ve şahıslarla görüşüp iyi niyet çerçevesinde borçları taksitlendirip belediyeyi iflasın eşiğinden kurtardık. Birçok Belediyelerden çeşitli araçları hibe alıp Yenipazar'ımıza kazandırdık” dedi.

 

 

 “KASADA PARA OLMADIĞI GİBİ BİR YIĞIN DA BORÇ VARDI”

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bilecik Belediye Başkanı Bahattin Şeker ise, İlhan Başkanın çok çalışkan bir başkan olduğunu ifade ederek, “Belediye Başkanımız İlhan Özden, geçtiğimiz yıl başa geçtiğinde kasada para olmadığı gibi bir yığın da borç vardı. Ben de sanayiciyim, işletmeciyim, tüccarım. Bu kadar borçla hiç bir iş yapılamayacağını biliyorum. Her zaman söylerim ‘İş bilenin kılıç kuşananın’. İlhan kardeşimiz gayret etti, hakikaten bizi de çok sıkıştırdı; 'Şunu da alalım, bunu da alalım’ dedi devamlı.

 

 

Yapılacak hizmetler bireysel değil bu memlekete kalacak hizmetlerdir. Hazreti Ömer'in bir sözü var der ki, ‘Dört şey geri dönmez. Bir tanesi atılan ok, bir tanesi söylenen söz, kaçırılan zaman ve kaçırılan fırsat’. Bu göreve seçildiğinize göre bu millete hizmet etmekle yükümlüsünüz. Yenipazarın çehresini değiştirmeye hepimize görev düşüyor" dedi.

 

 

Konuşmanın ardından Merkez Cami’sinde okunan mevlit’in ardında hibe araçlar hizmete girdi.  

 

Son Güncelleme: 22.05.2015 07:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle