SANKİ KADROLU ÇALIŞAN HER MAÇ SAHADA

Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan futbol müsabakalarında hemen hemen her maçta sahaya giren köpek, maçın bir süre duraklamasına neden oluyor.  

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Ocak 2018 Cumartesi 12:57
784 Okunma
SANKİ KADROLU ÇALIŞAN HER MAÇ SAHADA

 Bilecik Edebali Stadı'nda oynanan futbol müsabakalarında hemen hemen her maçta sahaya giren köpek, maçın bir süre duraklamasına neden oluyor.

 


  Bilecik 1. Amatör Lig'in bazı futbol maçları, güvenlik nedeniyle depreme uygun olmayan Bilecik Edebali Stadı'nda oynanırken, bu müsabakaların hemen hemen her haftasında saha giren köpekler maçın duraklamasına neden oluyor. Son yaşanan olay, Bilecik Edebali Stadında oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 14'üncü haftasında 1299 Bilecik Kulübü ile 1308 Osmaneli Belediyespor arasında müsabakada meydana geldi.

 Maçın 35'inci dakikasında saha bir köpek girerken, 1308 Osmaneli Belediyespor kalecisi Mete Aktemur köpeği sahanın dışına çıkarmak istedi. Bir süre dışarı çıkmayan köpek, saha sonra hakem triosunun giriş kapısından dışarı çıktı. Ligin ilk yarısında Bilecikspor-Gökpınar maçında da aynı olay meydana gelirken, Bilecikspor'un başka bir maçında da çalışanlar köpeği dışarı çıkaramaması sonucu Bileciksporlu Okan Ünver köpeği kucaklayarak tel örgülerin dışına bırakmıştı.


  Yaşanan bu olay taraftarlar arasında köpeğin 'Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün kadrolu çalışanı gibi her maça geliyor' esprilere neden oldu.

Son Güncelleme: 13.01.2018 13:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
beekomalı 2018-01-13 15:24:54

su sporu seven yokmu bileciktee pfofesyonl ligde temsil edecek takımız yokk sporu seven kimse yokmu bu sehirdee sonra yok sprou seviyoruz derlerrr

banner22

resim yükleresim yükle