SADECE HİZMET İÇİN DEĞİL, MAHALLEMİZE DEĞER KATMAK İÇİN ADAYIM

Sadece hizmet için değil, mahallemize değer katmak için adayım.

21 Aralık 2018 Cuma 14:15
683 Okunma
SADECE HİZMET İÇİN DEĞİL, MAHALLEMİZE DEĞER KATMAK İÇİN ADAYIM
banner15

1979 Bilecik Cumhuriyet Mahallesi doğumluyum evli ve 2 çocuk sahibiyim. Bilecik Endüstri Meslek Lisesi mezunuyum. 20 yıl boyunca fabrikalarda elektrik bakımcısı olarak çalıştım. 2017 yılınsa eşimle beraber Atatürk İlkokulu’nun alt tarafında Çevik Kırtasiye adı altında esnaflığa başladım.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve isteklerini de dikkate alarak doğup büyüdüğüm Cumhuriyet Mahallesi’nden sizlere hizmet etmek amacı ile muhtarlığa aday oldum. Cumhuriyet Mahallesi maalesef birçok hizmet de ihmal edilip geri kalmıştır. Bilecik’in en eski mahallesi olması itibari ile en gözde mahallesi olması gerekirken şuan ki durumu ortadadır. Bunun değişmesi için bu göreve talip oluyorum. Seçildiğimiz takdirde her şeyden önce azalarımızla birlikte hak ve hakkaniyet içinde kişi ayrımı yapmadan görevimizi en iyi bir şekilde yapmak için hazırız. Sizlerin gönlünde yer edinen iyi bir ekip ile mahallemizin hak ettiği hizmetleri alması için tüm gücümüzle çalışacağız.

Başta valilik, belediye ve tüm kamu kuruluşları ile koordineli çalışıp gereken her şeyin yapılmasını sağlayacağım. İş yerim sabit olduğu için aranan muhtar değil, sabit olan bir muhtar olmak üzere 7/24 hizmet etmek istiyorum. Daha güzel ve yaşanabilir bir Cumhuriyet Mahallesi için mahallemizin değerli sakinlerinden desteklerini bekliyorum. Benim muhtar adayı olmamı destekleyen Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine teşekkürlerimi sunar, mahalle halkından ve seçmenlerimden mahallelerine sahip çıkma adına şahsıma ve ekibime 31 Mart’ta yapılacak muhtarlık seçimlerinde destek vermelerini canı gönülden diliyorum.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle