REKTÖR ÖZCAN’DAN İL MÜDÜRÜ YILDIZ’A VEDA ZİYARETİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

25 Aralık 2015 Cuma 05:27
1044 Okunma
REKTÖR ÖZCAN’DAN İL MÜDÜRÜ YILDIZ’A VEDA ZİYARETİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’a veda ziyaretinde bulundu.

 

 

  Bilecik’te 2 dönemlik görev süresi dolan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, veda ziyaretleri kapsamında, Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Rektör Özcan,  “Göreve başladığım andan itibaren bu heyecanımı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bilecik için, insanımız için, değerlerimiz için elimden geleni yapmak yalnızca benim için bir keyif değil aynı zamanda da bir sorumluluk. Tüm kurumumuz ve insanımız ile üniversitemizi belirli bir seviyeye çıkardık. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün yaptığı başarılı çalışmalarından dolayı da kurumunuz adına il müdürümüze teşekkür ederim” dedi.

 

 

  Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız ise, Rektör Özcan’ın Bilecik’e sadece üniversite kazandırmakla kalmadığı belirterek, “Üniversitemizi kısa sürede üst seviyelere çıkararak tanınan ve marka olma yolunda ilerleyen eğitim kurumu haline getirdi.  Hocamızın ayrılmasından dolayı hüzün duymaktayız. Rektörümüze bundan sonraki hayatında sağlık sıhhat içerisinde ailesiyle birlikte başarılar diliyor ve ziyaretlerinden ötürü de kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

  İl Müdürü Yıldız, günün anısına Rektör Özcan’a plaket takdiminde bulundu.

Son Güncelleme: 25.12.2015 05:27
Anahtar Kelimeler:
ZiyaretRektörHoca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle