RASO DAYI ARTIK YENİ YERİNDE

Bilecik'te yaklaşık 16 yıldır aynı yerde hizmet verdikleri yeri, Katlı Otopark yapılacağı için tahliye eden köftecilere Kapalı Pazar'da yer verildi.

03 Ekim 2017 Salı 14:11
6437 Okunma
RASO DAYI ARTIK YENİ YERİNDE

  Bilecik'te yaklaşık 16 yıldır aynı yerde hizmet verdikleri yeri, Katlı Otopark yapılacağı için tahliye eden köftecilere Kapalı Pazar'da yer verildi. 

 

 

  Bilecik Belediyesi tarafından dün temelleri atılan Bilecik Belediyesi Katlı Otopark alanı içinde kalan baraka dükkanlı köftecilere Bilecik Belediyesi tarafından Hürriyet Mahallesinde yer alan Kapalı Pazar sebze-meyve bölümünden yer verildi. Köfteciler Sokağı diye adlandırılan yerde yaklaşık 16 senedir hizmet verdiklerini anlatan halk dilinde 'Raso' olarak bilinen Mesut Avcı  isimli köfteci, dün itibariyle Hürriyet Mahallesinde yer alan Kapalı Pazar sebze-meyve bölümünde dükkanları açtıklarını belirtti.

 

 

 Avcı, "Tabi aşağıda bir mazimiz vardı. Burası da güzel oldu. İlk etapta müşterilerimizin buraya alışması zor olacak, ama zamanla işler yerine oturur. Ben yaklaşık 30 senedir bu işi yapıyorum. Buradaki alan bizler için daha ferah daha nezih bir ortam oldu. Bundan sonra burada müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

 

 

  Bir tek tuvalet eksik

 

  Öte yandan Kapalı Pazar alanı içindeki tuvaletlerin sadece pazarın kurulduğu gün olan pazartesi günleri açık olması ve diğer günlerde tuvaletlerin kapalı olması sebebiyle vatandaşlar sıkıntı yaşadı gözlemlendi.

 

Son Güncelleme: 03.10.2017 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serkan hamarat 2018-01-01 19:58:44

yeni yerin hayırlı olsun dayı.muhabbetini ve köftelerini çok özledim.paket mi olsun :D .

Avatar
Metin ezme 2017-12-27 14:39:18

Hayırlı olsun rasooo dayı

Avatar
misafir 2017-12-27 14:39:18

Belediyenin el attığı bütün esnaflar iflas edecektir..

banner22

resim yükleresim yükle