RAŞİT SÜNETCİ ELEŞTİRDİ VE EVET DEDİ!

Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı’na ‘Evet mi, hayır mı?’ diye sordu.

21 Şubat 2017 Salı 10:26
2825 Okunma
RAŞİT SÜNETCİ ELEŞTİRDİ VE EVET DEDİ!

  Cumhuriyet Halk Partisi eski Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı’na ‘Evet mi, hayır mı?’ diye sordu.  

 

 

  CHP eski Belediye Meclis Üyesi Raşit Sünetci, Bilecik'te CHP’li 2 Belediye Meclis Üyesinin istifa ederek Bağımsız Belediye Meclis Üyeliğine geçmesi sebebiyle CHP Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan’ı eleştirdi. Sünetci, “2 yılda 1 Belediye Başkanı, 2 Belediye Meclis Üyesi partiden istifa etti. Bunların biri CHP’den Vezirhan Belde Belediye Başkanı olan Mehmet Duymuş partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçti.

 

 

 Daha sonraki dönemde CHP’li Belediye Meclis üyesi Ali Çakır istifa etti. Bağımsız üye oldu. Bu istifanın ardından Erdoğan Yeşil istifa ederek oda bağımsız meclis üyesi oldu. Demek ki merkez ilçede bir sıkıntı var. 2 sene içerisinde bu kadar seçilmiş insanın istifa etmesinin hayra alamet değil. Şimdi CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanına soruyorum, 2 yılda 1 Belediye Başkanı 2 meclis üyesi istifasına sen evet mi? hayır mı? diyorsun.

 

 

 Hoş Bilecik’in 3 sorunu bilmeyen ve 'ben başarılıyım' diye her yerlerde konuşan ve yaşanan istifalar sonrası hiçbir basın açıklaması yapmayan bir başkanı ben; yapılacak referandum seçimlerde istifa etmesine evet diyorum” dedi.


Son Güncelleme: 21.02.2017 10:26
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKCHPEleştiri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle