RAMAZANDA AYINDA REVAÇTA

Bilecik’te senelerce tavukçuluk sektöründe çalışan Sezgin Yıldız, Ramazan ayı münasebetiyle piknikçilerin azaldığı ve vatandaşın bütün tavuk satışlarına yöneldiğini belirtti.

07 Haziran 2016 Salı 07:22
1042 Okunma
RAMAZANDA AYINDA REVAÇTA
banner15

  Bilecik’te senelerce tavukçuluk sektöründe çalışan Sezgin Yıldız, Ramazan ayı münasebetiyle piknikçilerin azaldığı ve vatandaşın bütün tavuk satışlarına yöneldiğini belirtti.

 

 

  Yıldız, bu Ramazan ayında tavuk fiyatlarında bir yükseliş olmadığını vatandaşlarının bütün tavuk satışına yöneldiğini ifade etti. Sezgin Yıldız, “Malum yaz ayları içerisindeyiz. Yazın bizler piknikçilere kanat, pirzola gibi ürünler satışını gerçekleştiriyorduk. Ramazan girmesi ile bu satışlar tamamen durdu ve vatandaş iftar için bütün tavuk ve parça tavuk satışlarına yöneldi. Bütün tavuğun kilosu 5 lira 99 kuruş. Bütün tavuktan sonra müşterilerimiz tavuk ciğerine yöneliyor bununda fiyatı 5 lira 50 kuruş. Son olarak 7 lira 95 kuruşluk but ve 6 lira 99 kuruşluk kemikli göğüs satışları takip ediyor. Şuna için satışlarımız iyi, ama Ramazan sonunda işlerimiz daha da açılacağını düşünüyorum” dedi.

 

 

  “SATIŞLARIMIZ DAHA ÇOK ÖĞLENE KADAR HIZLI”

 

  Ramazanda satışlarının daha çok öğlene kadar hızlı olduğunu ifade eden Sezgin Yıldız, “Vatandaşları et, tavuk gibi ürünlerinin alışını öğlene kadar hallediyor. Öğleden sonra fazla satış olmuyor. Bunun nedeni ise aldıkları ürünün pişirme süresi olduğunu düşünüyor. İftara yakın alışveriş olsa alınan ürünün pişirme süresi iftara yetişmeyeceği düşündükleri için satışlar öğleden sonra azalıyor” dedi.

Son Güncelleme: 07.06.2016 07:22
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKSatışTavuk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle