RAFET SÜNETCİ FISILTI

RAFET SÜNETCİ FISILTI

10 Mart 2014 Pazartesi 16:14
2643 Okunma
RAFET SÜNETCİ FISILTI
30 Mart Bilecik Belediye başkanlığı için yerel seçimler tüm hızıyla devam ediyor. Bütün adaylar projelerini, yapıcaklarını yapmıcaklarını açıklayıp ofisimizi ziyaret edip bizlere bilgi veriyor. Günlük hayatta gazete okuyan, internet haberciliğini takip eden vatandaşlarımız her adayın projesini okuyup izliyor. 

Seçime 20 günden az bir zaman kaldı ancak kimin kazanacağını bilmek zor. Basın olduğumuz için hergün ortalama 20 kişi bize kimin kazanacağını, kimin ipi gögüsleyeceğini, kimler projelerini gerçekleştirebilir diye sorularla karşılaşıyoruz. Bütün adaylara aynı uzaklıkta olduğumuz için bu sorunun cevapını kamuoyuna bıraktığımızı belirtiyoruz.

Herkesin kendisine göre doğrusu ve yanlışı vardır fakat burada şahsiyetlere değil hizmete oy vermek gerekir. Partisine üye olmuş kişiler zaten yönlerini çizmiştir onlara lafımız yok. Biz Bilecikliler duygusallığa yer vermemeliyiz. Adayların sempatikliğine, güler yüzüne, dayı amca ahbab ilişkilerine bakmamalıyız. Bakmamız gereken, hangi adayın projesini gerçekleştirme şansı yüksektir, hangi aday Bilecik'e faydalı olur. Eğer biz adayımızı bu doğrultuda seçersek kazanan Bilecik halkı olur. Eğer duygusallığa yer verirsek sonra neden memleketimize yatırım yapılmıyor, neden Bozüyük'ün gerisindeyiz, neden gelişemiyoruz diye sitem ederiz. O yüzden adayımızı belirlerken, şehrimizin kimin yöneteceğine, çocuklarımızın ve memleketimizin yaşam kalitesini kimin daha ileri taşıyacağına dikkat etmemiz gerekir.

Yapmamız gereken, adayların plan ve projelerini takip etmek, hangi aday planlarını ve projelerini gerçekleştirebilir ona bakmak ve bahsi geçen projelerin uygulanabilir projeler olup olmadığını anlamak.

Mevcut olan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın ise bundan önceki seçimlerde vermiş olduğu sözleri, projeleri yerine getirip getirmediğini, memleketimizi ileriye taşımışmı yoksa yerindemi sayıyor bunlara bakmamız gerekiyor. 

Biz Bileciklilerin hizmete oy vermesi gerekiyor. Şahsi menfaatlara ve duygusallığa değil.

Seninle aynı fikirde değilim; ancak senin fikrini özgürce söyleme hakkını ölümüne savunurum. (Voltaire)

 

Son Güncelleme: 10.03.2014 16:14
Anahtar Kelimeler:
Rafet Sünetc
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle