PTT BİLECİK BAŞ MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) İl Müdürü Halit Taşpınar 20 Nisan günün haber sitemizde yapılan haberi istinaden bir açıklama yaptı.

19 Haziran 2014 Perşembe 10:12
1762 Okunma
PTT BİLECİK BAŞ MÜDÜRLÜĞÜNDEN AÇIKLAMA

  Bilecik Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) İl Müdürü Halit Taşpınar 20 Nisan günün haber sitemizde yapılan haberi istinaden bir açıklama yaptı.

 İl Müdürü Halit Taşpınar yaptığı yazılı açıklamada, Bilecik Olay Haberde “Postacılar İşin Kolayını Bulmuş” başlıklı haberde yer alan olayla ilgili yapılan soruşturmalar sonucu dağıtıcının suçu olmadığı belirtti. Taşpınar, “ Bilecik PTT Merkez Müdürlüğü sorumluluk sahasında bulunan Bahçelievler Mahallesi dağıtım cihetinde görevli posta dağıtıcısı tarafından adreslerine bırakılan kayıtsız posta gönderilerinden bazılarının aynı semtteki bir minibüs durağında görülmesi üzerine bahse konu gönderilerin posta dağıtıcısı tarafından minibüs durağına bırakıldığı zannedilerek 20.04.2014 tarihinde www.bilecikolay.com haber sitenizde yer alan "POSTACILAR İŞİN KOLAYINI BULMUŞ" başlıklı haber hakkında yapılan soruşturma sonucunda; Habere konu olan kayıtsız posta gönderilerinin, görevli posta dağıtıcısı tarafından doğru şekilde adreslerine bırakıldıkları halde daha sonra kimlikleri tespit edilemeyen bir takım kişi ya da kişilerce adreslerinden alınarak ve minibüs durağına bırakılarak haber siteniz muhabiri durakta gönderilerin bulunduğu yönünde haber verildiği, ancak yeterli araştırma yapıldığı anlaşılmıştır.

 

 

  Yukarıda belirtildiği üzere bahse konu gönderilerin minibüs durağına şirketimizde görevli dağıtıcılar tarafından bırakılmadığı yapılan soruşturma ile belirlendiğinden bu hususta gerekli duyurunun yapılmasını rica ederiz” diye belirtti.

Son Güncelleme: 19.06.2014 10:12
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKAçıklamaPtt
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle