PELİTÖZÜ GÖLETİ'NDE ARTIK YASAK !

Bilecik Belediyesi önemli bir karara imza atarak, Pelitözü Göleti çevresinde izinsiz çadır kurarak konaklama ve barınmanın yasak olduğunu duyurdu.  

10 Aralık 2019 Salı 12:21
5589 Okunma
PELİTÖZÜ GÖLETİ'NDE ARTIK YASAK !

Bilecik Belediyesi önemli bir karara imza atarak, Pelitözü Göleti çevresinde izinsiz çadır kurarak konaklama ve barınmanın yasak olduğunu duyurdu.  


  Bilecik Belediyesi kent merkezine 4 kilometre uzaklıkta olan yazın Bileciklilerin ve balıkçıların uğrak yeri olan Pelitözü Göleti çevresinde izinsiz çadır kurarak konaklama ve barınmak yasak oldu.

 Bilecik Belediyesinde alınan encümen kararında, "Bilecik Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol müdürlüğü görev ve sorumlulukları bulunan Pelitözü Gölpark bölgesinde çadır kurulum alanları ile ilgili düzenlemeye gidilmiş olup, gölet çevresinde rastgele kurulan çadırların yürüyüş yollarına, piknik alanlarına, belediye peyzaj sahalarına zarar verdiği ve bir çok vatandaşın şikayetine konu olduğu tespit edilmiştir.

Bilecik Belediye Meclisi, 'Belediye sınırları içerisinde izinsiz çadır kurarak konaklama ve barınmak yasaktır' hükmü gereğince su kıyısı ve araç yolu arasında çadır kurulumunun yasaklanmasına, çadır kurulumu için belediye yazılı izin alınmasına ve kararın gereği için Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne gönderilmesine oy birliğiyle karar verilmiştir" ifadelerine yer verildi.


  Öte yandan bu karar Pelitözü Gölet'ine balık tutmak için kampa gelen ve çadır kuran balıkçılar tarafından tepkiyle karşılandı.

Son Güncelleme: 10.12.2019 12:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
asd 2019-12-10 21:04:17

kararda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Geç kalmış bir karar çadır yasaklanmamış su boyundan uzaklaştırılmış.

Avatar
sdada 2019-12-11 22:59:09

yazıyı düzgün okuyun su boyundan uzaklaştırılmış yasak vs değil

Avatar
Vatandaș 2019-12-11 22:32:45

Bence karavan da yasaklanmalı

banner22

resim yükleresim yükle