PAZARYERİ'NE KAZANDIRILAN BÜYÜK ESERLER HİZMETE AÇILDI

Bilecik'in Pazaryeri ilçeye yaptırılan ve değeri 20 milyon lirayı bulan iki büyük eser hizmete açıldı. 

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
26 Ekim 2018 Cuma 14:01
453 Okunma
PAZARYERİ'NE KAZANDIRILAN BÜYÜK ESERLER HİZMETE AÇILDI

  Bilecik'in Pazaryeri ilçeye yaptırılan ve değeri 20 milyon lirayı bulan iki büyük eser hizmete açıldı. 

  Farabi Sağlık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Eğitim Kompleksi ile İş Ticaret Merkezi ve belediye binası, eski Başbakan Yardımcısı Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, eski Bakan Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçe belediye başkanları ve il protokolünün katılımı ile hizmete açıldı.

  Programda konuşan Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, yapılan eserlerde katkısı ve emeği bulunanlara teşekkür ederek, AK Parti hükümetinin eğitime ilişkin yaptığı yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

  Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı ise konuşmasında, AK Parti hükümetinin eğitime ve çocuklarımıza yönelik yatırımlara büyük önem verdiğini belirterek, Pazaryeri ilçesine kazandırılan iki eserde katkısı olan bütün paydaşlara teşekkür etti.

  AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise, programda yaptığı konuşmada, Pazaryeri’ne iki büyük eser kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

  Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can da, gerçekleştirilen çalışmalarda emeği olan devlet ve hükümet büyüklerimize teşekkür ederek, "Verdikleri katkılar ile şehrimizin büyüyüp gelişmesini sağlayan eski Başbakan Yardımcımız, Bakanımız ve Milletvekillerimiz başta olmak üzere devlet ve hükümetimizin değerli yetkililerine çok teşekkür ediyorum.

 İnşallah ilimiz ve ilçelerimizde nice böyle güzel eserlerin açılışlarını hep birlikte gerçekleştiririz. Her iki büyük eser de Pazaryeri’li hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

  "Hep birlikte başardık Pazaryeri kazandı"

  Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ise; 20 milyon lira değerindeki iki eseri ilçeye kazandırılması emeği olanlara teşekkür ederek, "10 yıl önce merkezi yönetim ve yerel yönetimi aynı doğrultuda belirleyin dediğimizin ne kadar doğru bir düşünce olduğunu yapılan yatırımlarla ispat etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün Pazarcık için çok anlamlı bir gün.

 İlçemize kazandırdığımız 2 dev yatırımın açılışını yapıyoruz. Bu iki dev yatırımın toplam maliyeti 20 milyon liradır. Yaklaşık 10 yıldan beri siz değerli hemşehrilerimize hizmet vermek için gayret gösteriyoruz. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ne aldanan olacağız ne aldatan olacağız dedik. 2009 yılında sizlerle bizim dönemimize kadar hiç olmayan yerel yönetim ile merkezi yönetimi aynı görüşte oluşturduk.

 Biz de sizlerin hayallerini gerçekleştirelim sözü ile çıktığımız kutlu yolda 10 yıl geçti.10 yıl içinde tarımdan tarih turizme, sanayiden altyapı üst yapı çalışmalarına sosyal çalışmalardan ulaşım sorunlarını çözmeye ve ilçemizi gelecek yıllara hazırlayacak imar projeleri uygulamalarına kadar birçok ilkleri birlikte başardık. İlçemizin 20-30-50 yıllık sorunlarını çözmeyi yüce Rabbim bizlere nasip etti" dedi.

  Konuşmaların ardından her iki eserin açılışı gerçekleştirilirken, protokol üyeleri açılış sonunda her iki eseri gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle