ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN DİL VE BİLİM ŞENLİĞİ

Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu'nda dil ve bilim şenliği yapıldı.

12 Haziran 2014 Perşembe 12:34
1563 Okunma
ÖZEL SEVGİ ÇİÇEĞİNDEN DİL VE BİLİM ŞENLİĞİ
    Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu'nda dil ve bilim şenliği yapıldı.
   Yapılan şenliğin açılışına, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaca, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emre Akpınar ve Bilecik Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Müdürü Veli Arısoy katıldı.
 
 Önceki yıl sadece dil üzerine olan şenliğe bu yıl bilimsel etkinliklerde eklenerek, öğrencilerin yaptıkları çalışmalar sergilendi. Yapılan etkinlikte konuşan Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu Müdürü Veli Arısoy, Bugün itibariyle dil ve bilim adı altında bir etkinlik fuarı düzenlediklerini belirtti. Arısoy, "Bir öğrencimiz 120 soruluk sınavda bütün sorulara doğru yanıt verdi. 3 öğrencimiz 120 sorudan 119’unu doğru yanıtladı. Bir öğrencimiz de 120 sorudan 118’ini doğru yanıtladı. Üç öğrencimiz de 120 sorunun 117’sini doğru cevaplandırdı. Kitlesel başarıda da gayet başarılıyız. 120 soru üzerinden 106.3 ortalamamız var. Bu sene 60 öğrencimizi mezun ediyoruz. Bu öğrencilerin en az 30 tanesinin Fen Liselerine gireceğini ümit ediyoruz. Ayrıca diğer 30 öğrencimizin de Anadolu Liselerine, Sağlık Meslek Lisesi gibi okullara yerleşeceklerini düşünüyoruz. Bunlar ekip ruhuyla hareket etmekle olacak başarılar. Gerek İngilizce etkinliklerimiz, gerek bilimle ve sınavla ilgili çalışmalarımızla önemli bir başarıya imza attık" dedi.
 
    Özel Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu'nda yapılan şenlikte yabancı dil etkinlikleri ve ufak buluşlar yapan öğrenciler marifetlerini sergilediler.
 
 

Son Güncelleme: 12.06.2014 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle