ÖZEL ÇAMLICA ÖĞRENCİ YURDUNDAN İFTAR YEMEĞİ

Bilecik'te Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu yönetimi iftar yemeği verdi.

09 Temmuz 2014 Çarşamba 05:33
2556 Okunma
ÖZEL ÇAMLICA ÖĞRENCİ YURDUNDAN İFTAR YEMEĞİ
banner15

Bilecik'te Özel Çamlıca Öğrenci Yurdu yönetimi iftar yemeği verdi.  

  Özel Çamlıca Öğrenci Yurdunda düzenlenen iftar programına, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Yaşar, İl Milli Eğitim İsmail Altınkaynak, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 İftar öncesi Çamlıca Öğrenci Yurdu personellerinden Muharrem Bayram’ın Kuranı Kerim okudu. Okunan ezanın ardından yenilen iftar yemeğinden sonrası, Çamlıca Öğrenci Yurt Müdürü Nevzat Çelik, Bilecik Ertuğrulgazi ilim ve öğrencilere yardım derneği yönetim kurulunun tertiplemiş olduğu iftar yemeğine hoş geldiniz diyerek,” Derneğimizin bünyesinde faaliyet gösteren Çamlıca öğrenci yurdumuzda değişik orta öğretim kurumlarına devam eden öğrencilerimizin her türlü ihtiyaçları derneğimiz tarafından karşılanarak eğitim ve öğretime sağlıklı bir şekilde devam etmeleri sağlanmaktadır. Davete ilgi ve alakayı gösteren herkese öğrencileri personeli ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim” dedi.

  Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın kendi personellerine verdiği yemek dolasıyla yemek öncesi öğrenci yurduna uğrayarak kısa süre sohbet ettikten sonra öğrenci yurdundan ayrıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Son Güncelleme: 09.07.2014 05:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle