ÖZEL BİLGİ ÇAĞI ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

Bilecik'te Özel Bilgi Çağı Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi açıldı.

26 Aralık 2016 Pazartesi 13:57
2337 Okunma
ÖZEL BİLGİ ÇAĞI ÖĞRENCİ ETÜT EĞİTİM MERKEZİ AÇILDI

  Bilecik'te Özel Bilgi Çağı Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi açıldı.

 

 

      Gerçekleştirilen açılışa Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Vezirhan Belde Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı. Mehmet Özgür Düzgün ve Ahmet Ersayın’ın ortaklığıyla açılan Özel Bilgi Çağı Öğrenci Etüt Merkezi’nin açılışında bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

 

 

     Ardından bir açılış konuşması yapan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, “Bilecik'imizde yeni bir açılışta bir arada bulunuyoruz. Hayattaki en değerli varlığımız çocuklarımız, nesillerimiz. Onların bugününü ve geleceğini imar ve ihya etme noktasında hep birlikte çaba harcıyoruz.

 

 

   Bir taraftan devletimizin o güçlü ellerinde kollarında çocuklarımızın geleceğine ilişkin, Milli Eğitim Bakanlığımız nezdinde gerekli çalışmalar yapılırken yine kanunlar çerçevesinde kurulan girişimcilerimiz eliyle etüt merkezleri de inşallah çocuklarımızın gelişimi noktasında katkı sağlayacak. Ben çocuklarımıza, gençlerimize bu yatırımların ciddi katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

 

 

 Yağcı'nın ardından konuşan Özel Bilgi Çağı Öğrenci Etüt Eğitim Merkezi ortaklarından Mehmet Özgür Düzgün, merkezin özelliklerini anlattı. Düzgün, "Hepimizin iyi bildiği gibi topluma verilen değer, eğitime verdiği değer ile ölçülmektedir. Bunu iyi bilen bu eğitimi almış ve bu bilgiyi özümseyen bireyler olarak Bilgi Çağı Etüt Merkezinin bir araya getirmiş olduğu dinamik ve kültürlü kadromuz ile ülkemizin eşsiz birer cevherleri olan neslimizi çağdaş medeniyetler seviyesinden daha da üst noktaya taşıyabilmek adına kurulmuş bulunmaktayız. Bu misyon ışığında geleceğimiz olan gençlerimizi atalarımızdan edinmiş olduğumuz nice ilmi ve ahlaki değerler ile donatıp yarının dünyasında eşi ve benzeri görülmemiş fenni, ilmi ve edebi işlere imza atabilmeleri için onlara iyi birer rehber olmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz” dedi.

 

 

   Konuşmanın ardından protokol üyeleri açılış kurdelasını keserek etüt merkezini merkezi gezdi.

 


Son Güncelleme: 26.12.2016 13:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle