OSMANELİ’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI

Osmaneli İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi.

18 Nisan 2016 Pazartesi 03:49
819 Okunma
OSMANELİ’DE KUTLU DOĞUM HAFTASI KUTLANDI
banner15

Osmaneli İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası programı düzenledi. 

 

 

  Osmaneli Belediye Sosyal Hizmetler Salonu'nda yapılan programa, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkan Münür Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt, AK Parti Osmaneli İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan, MHP İl Genel Meclis üyesi Orhan Uğur, ilçe müftüleri, kurum müdürleri, sivil toplum başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 

  Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Düzmeşe Köyü Cami İmamı Nuri Baktemur Kur’an-ı Kerim tilaveti okudu. İlçe Müftüsü Aydın Bostancı'nın selamlama konuşmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt, “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet, Gelin Birlik Olalım” konulu konferans gerçekleştirdi. Dr. Fatih Kurt, konferans konuşmasında Hz. Muhammed’in iyi ahlakından örnekler vererek, “Kutlu Doğum Haftasını kutlamamızın sebebi o yüce Resulü daha iyi tanımak, anlamak ve onu hayatımızın her şubesinde kendimize rehber edinmektir. Muhakkaktır ki insanoğlu onu tanımadıkça, sevmedikçe, onun yolunda gitmedikçe hiçbir zaman kurtuluşa ermesi mümkün değildir. Hayatımızın her şubesinde, yememizde, içmemiz de ve oturmamızda o yüce Resulü kendimize örnek edinerek ancak dünya ve ahiret mutluluğuna erebiliriz" dedi. 

 

 

  Konferansın sonunda Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı ve Belediye Başkanı Münür Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Eğitim Daire Başkanı Dr. Fatih Kurt’a teşekkür ederek, hediye takdim etti.

 

 

  Program, lise ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 18.04.2016 03:49
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKGüncel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle