ÖMER DÖNGELOĞLU'NDAN AFRİN’DEKİ ASKERLER İÇİN DUA

 Ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde katıldığı bir programda Afrin’de görev yapan Mehmetçik ve tüm şehitler için dua etti.

13 Mart 2018 Salı 11:35
293 Okunma
ÖMER DÖNGELOĞLU'NDAN AFRİN’DEKİ ASKERLER İÇİN DUA

 Ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde katıldığı bir programda Afrin’de görev yapan Mehmetçik ve tüm şehitler için dua etti.


  Bozüyük Belediyesi tarafından şehitler için “Vatana Millete Vefa, Şehitlerimize Dua” etkinliği düzenlendi. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği program Bozüyük Belediyesi Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde gerçekleştirildi.

 Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, 2 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Mustafa Bayrak, 4 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Fahri Zambak ve 6 No’lu Otobüs Kooperatifi Başkanı Murat Kaya, Minibüsçüler Derneği Başkanı Paşa Dündar, Taksiciler Derneği Başkanı Aziz Topal, Hemar Market İşletme Sahibi Hikmet Ertekin, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nizamettin Çam ve vatandaşlar katıldı.

 Program öncesinde Bozüyük Belediyesi tarafından tüm izleyenlere Türk bayrağı dağıtılırken program Bozüyük Osmanlı Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı.

 Osmanlı Mehter Takımı, seslendirdiği birbirinden güzel marşlar ile alandaki coşkuyu arttırırken vatandaşlar tarafından beğeni ile izlendi. Mehter marşlarının devamında Afrin’de görev yapan askerler ve tüm şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. 


  Programda son olarak sahneye çıkan ünlü ilahiyatçı yazar, program yapımcısı ve sunucusu Ömer Döngeloğlu katılımcılara “Neden Afrin’deyiz?“ sorusunun cevabını açıkladı. Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanarak gazi olan askerlerin, yaralarıyla tekrar Afrin’e gidip arkadaşlarına mermi ve bomba taşımalarını dinleyenlerle paylaşan Döngeloğlu canını düşmana siper eden, kahraman Mehmetçiklerin yaşadıklarını anlattı.

 Programın son bölümünde hep birlikte Afrin’de görev yapan askerler ve şehitler için dualar edilirken Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından Ömer Döngeloğlu’na günün anısına Metristepe Zafer Anıtı tablosu hediye edildi.

 Başkan Bakıcı ayrıca programı düzenleyerek Döngeloğlu’nu Bozüyüklülerle buluşturanlara teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle