OKTAY VURAL BİLECİK'TE

22 Ocak 2014 Çarşamba 10:58
2784 Okunma
OKTAY VURAL BİLECİK'TE
MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Bilecik'te çeşitli ziyaretlerde bulundu.
;nbsp; Pazaryeri ilçesindeki parti seçim bürosu açılışının ardından Bilecik'e gelen Vural, Kentin girişinde kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı.
İlk olarak Bilecik Şeyh Edebali Camii'nde namaz kılan Vural, daha sonra Şeyh Edebali Türbesi'ne çıkarak dua etti. Oktay Vural'a Milletvekili Bahattin Şeker, Bilecik MHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy ve çok sayıda partili eşlik etti. Ziyaretlerini bitiren Vural, aynı bölgede gözleme yiyip yayık ayranı içtikten sonra beraberindekilerle şehir turu attı.
;nbsp; Yolda gördüğü her vatandaşla selamlaşan Vural, şehir merkezinde bulunan çay bahçesine girdi. çay içerken bir vatandaş tarafından Vural'a boş ayakkabı kutusu verildi. Açılan ayakkabı kutusunun içinden ise, ;quot;Lütfen tekrar deneyiniz;quot; yazan bir kağıt çıktı. ;nbsp;Kısa bir molanın ardından şehir turuna devam eden Vural, vereceği konferans öncesinde eski Bilecik İl Başkanı Mesut Tekin'i de unutmadı. Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi'ne giderek Tekin'i ziyaret eden Vural, daha sonra şehir incelemelerine kaldığı yerden devam etti.

Son Güncelleme: 22.01.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle