NET KONUŞTU !

MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, partilerine yapılan eleştirilerle ilgili, "Milliyetçi ülkücü hareket genel başkanının izinde ilerlerken, yıllar sonra halkımızın iyi ki ülkücüler var dediklerini duyacaktır" dedi.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
10 Ocak 2018 Çarşamba 16:22
1068 Okunma
NET KONUŞTU !

MHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, partilerine yapılan eleştirilerle ilgili, "Milliyetçi ülkücü hareket genel başkanının izinde ilerlerken, yıllar sonra halkımızın iyi ki ülkücüler var dediklerini duyacaktır" dedi.


  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğine dair bir açıklamada bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine muhalif partilerin kendilerini sert bir dille eleştirdiğine vurgu yapan Özkan sözlerine şöyle devam etti:


  "MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli dün yaptığı bir açıklamada Cumhurbaşkanı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini belirtmiştir. Bugün ise muhalif partiler konfederasyonuna dönen CHP'yi yanına aldığı HDP, İP, TKP, EMEP, FETÖ ve diğer bölücü unsurların tek çatı altında toplandığına dikkat çekmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin baraj korkusu olmadığını, 16 Nisan 2017 anayasa referandumuyla beraber değişen ve gelişen sürecin olgunlaşması gerektiğini belirtip yıllar önce sayın genel başkanımızın söylediği 'önce ülkem ve milletim sonra partim' ilkesini kararlı duruşuyla bir kez daha göstermiştir. Milliyetçi ülkücü hareket genel başkanının izinde ilerlerken yıllar sonra halkımızın 'iyi ki ülkücüler var' dediklerini duyacaktır. Bu süreç içerisinde sevimli gözüken ama içerisinde fitne barındıran cümlelerin kimlerin değirmenine su taşıdığı çok iyi analiz edilmelidir. Dibi delik kovayla su taşıyanlar her zaman olduğu gibi yüce Türk Milletinin karşısında yine hayal kırıklığına uğrayacaklardır" dedi.

Son Güncelleme: 10.01.2018 16:29
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2018-01-10 17:41:32

SEN ÖNCE TALHA BEY KAYBETTİĞİN SEÇİMİ VE KOLTUĞUNU MASA BAŞINDA ALDIN SEN FAZLA İSTERSEN KONUŞMADA KENDİNİ DAHA FAZLA KÜÇÜK DÜŞÜRME MİLLETİN GÖZÜNDE Bİ HİÇSİN ÇÜNKÜ

Avatar
Eski ülkücü 2018-01-12 10:22:45

Bir parti başkanı düşün ki evet ben etkisiz elmanım desin muhalefet bile yapamadınız bırakın seçimi kazanmayı bence hayırlı bir iş yapmak istiyorsanız bütün mhp büroları ni ve mhp teşkilatının kapılarını kilitleyen oylede böyle zaten ýok hukmundesiniz bundan donus vatandaşın gozunde

banner22

resim yükleresim yükle