NEFES KESEN KOVALAMACA !

Bilecik'te balkonda görülen şüpheli şahıs ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Şüpheli, binanın merdiven boşluğunda yakalandı.

26 Ağustos 2014 Salı 11:12
4686 Okunma
NEFES KESEN KOVALAMACA !
banner15

Bilecik'te balkonda görülen şüpheli şahıs ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Şüpheli, binanın merdiven boşluğunda yakalandı.

  Edinilen bilgilere göre, dün gece 02:30 sularında Beşiktaş Mahallesi üzerinde bir apartmanın 2'nci katının balkonunda bir şahsı gören vatandaşlar 155 Polis İmdat hattına arayarak ihbarda bulundu. Bunun üzerine, Emniyet Müdürlüğü'nün yeni başlatmış olduğu yaya devriyeler kısa sürede olay yerine ulaştı. Polis ekiplerini gören şüpheli, apartmanın etrafının sarıldığını fark edince kaçamadı ve binanın merdiven boşluğuna saklandı. Polis ekiplerinin gayretli çalışmaları sonucu şüpheli H.K., merdiven boşluğunda kıskıvrak yakalandı. 

  Şüphelinin, evde tek başına yaşayan A.K. ismindeki bayanın eski sevgilisi olduğunu iddia ettiği öğrenildi. Şüpheli H.K., polis ekipleri tarafından İl Emniyet Müdürlüğüne götürülerek gözaltına alınırken, cinsel saldırı ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlaması ile adli makamlara sevk edildiği ve mahkemece serbest bırakıldığı bildirildi.

Son Güncelleme: 26.08.2014 11:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle