MUHTEŞEM GÖSTERİYLE SONA ERDİ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen ve yaz boyunca devam eden latin dansları ile tiyatro kursu muhteşem final gösterisi ile sona erdi. Gösteride yaşları 6 ile 13 arasında değişen 100 kişilik bir öğrenci gurubu, başarılı performansları ile göz doldururken aynı zamanda öğrenciler gösteriden elde ettikleri geliri LÖSEV’e bağışlayarak örnek bir davranış sergilediler.  

24 Eylül 2018 Pazartesi 13:44
207 Okunma
MUHTEŞEM GÖSTERİYLE SONA ERDİ

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Bozüyük Belediyesi ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen ve yaz boyunca devam eden latin dansları ile tiyatro kursu muhteşem final gösterisi ile sona erdi. Gösteride yaşları 6 ile 13 arasında değişen 100 kişilik bir öğrenci gurubu, başarılı performansları ile göz doldururken aynı zamanda öğrenciler gösteriden elde ettikleri geliri LÖSEV’e bağışlayarak örnek bir davranış sergilediler.  


  Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen Kızlar Sahne Sizin Tiyatro Ekibi ile Latin Dansları Topluluğunun gösterisi yoğun ilgi gördü. Yaz boyunca çalışmaları devam eden, öğrencilerin yoğun bir emek harcadığı gösteride minik skeçler, salsa, vals ve pasa doble dans gösterileri yer aldı. Birbirinden eğlenceli ve komik tiyatro gösterileri izleyenleri kahkahaya boğarken özenle hazırlanmış dans gösterileri de izleyenlerden tam not aldı. Gösteri bitiminde öğrencilerin ayakta alkışlandığı programın sonunda sahneye gelen Kızlar Sahne Sizin tiyatro ekibinin eğitmeni Selman İşgören ve Latin Dansları topluluğunun eğitmeni Yusuf İşgören programın hazırlanmasında başta Belediye Başkanı Fatih Bakıcı olmak üzere emek veren herkese teşekkür ettiler.

Burada kısa bir konuşma yaparak çalışmalar hakkında bilgi veren Eğitmen Yusuf İşgören konuşmasında “Bizler şunu iyi biliyoruz. Bu çocuklar bu sahnede el ele tutuşarak bir şeyleri başardılar. Bu çocuklar ileriki zamanlarda yine el ele tutuşarak otomobil icat edecekler, helikopterler icat edecekler, laboratuvarlarda sabahlayacaklar. Bu çocuklar bu ülkenin sporu için, sanatı için uğraşacaklar. Biz istiyoruz ki birbirleriyle yardımlaşmaktan korkmayan, iletişim kurmaktan korkmayan çocuklar yetişsin. Bizler biraz önce el ele tutuştukları gibi el ele tutuşsunlar ve bu ülkenin geleceği için çalışsınlar istiyoruz. Ayrıca bu çocuklar bugün bir iyilik yaptılar, girişte bir bağış kutumuz vardı, bu gösteriden elde edilen tüm gelirleri lösemili kardeşlerine bağışladılar” dedi.


  Ardından programa katılan Eskişehir LÖSEV Temsilcisi Fatmanur Ağdacı, “LÖSEV kurulduğu ilk yıllarda sadece 20-25 çocuğa destek olabiliyorken şimdi 20. yılımızda 30 bini aşkın hem çocuk hem de yetişkin kanser hastalarına maddi ve manevi destek veriyoruz. Bu da gerçekten 20 yılda gelmiş olduğumuz nokta hep bir arada olarak el ele vererek neleri başarabileceğimizi gösteriyor aslında bizlere de.  Bizi buraya davet eden hocalarımıza ve lösemili kardeşlerini unutmayan küçük sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


  Daha sonra sahneye gelen Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, gösteriyi hazırlayan minikleri kutlayarak programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Bakıcı konuşmasında “Buradaki çocuklarımıza biz aslında onlara elmas diyoruz. Kalpleri birbirinden kıymetli, geleceğimizin teminatı yavrularımız bugün bizleri hem güldüren hem düşündüren, insanların kendilerinde öz güveni en üst seviyeye çıkaran tiyatro oyunu sergileyen, aynı zamanda danslarıyla da ‘biz neleri başarabiliyoruz’ diyen yavrularımız bizlere bu güzel organizasyonu sundular. Bu bir emektir, çocuklarımız yaz tatilinde buraya geldiler, emek sarf ettiler ve bu gösteriyi bizlere sergilediler. Ben emek veren, gerçekten çocuklarının dertleri ile dertlenen çok değerli velilerimize bu hassasiyeti gösterdikleri için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda çocuklarımızın kendi öz güvenini kazanması, arkadaşlık, bireysel değil topluluk olarak hareket edildiğinde gerçekten nelerin başarılabileceğini hepimize göstermiş oldular. Şu an burada gördüğümüz 100 çocuğumuz, ama yaz boyunca toplam 200 çocuğumuza eğitim veren ve bu gösterinin hazırlanmasında büyük emek veren hocalarımıza, emek veren personelime ve hassasiyet gösteren siz değerli velilerimize ve tabi ki kıymetli çocuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 


  Başkan Bakıcı, konuşmasının ardından eğitmenlere plaket takdiminde bulunarak kurslarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini verdi. Program, öğrencilere katılım belgelerinin verilmesi ile sona erdi.
  Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı eşi Emine Bakıcı ile birlikte, Halk Eğitimi Merkezi Müdür yardımcısı Aysel Demir ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle