MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

Bilecik Adliye Sarayı'nda toplanan muhtarlar, Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatalarını aldılar.

10 Nisan 2014 Perşembe 13:06
1766 Okunma
MUHTARLAR MAZBATALARINI ALDI

Bilecik Adliye Sarayı'nda toplanan muhtarlar, Seçim Kurulu Başkanlığı'ndan mazbatalarını aldılar.  

  Bilecik merkez ve beldelerde 19 mahalle, 47 köy muhtarı olmak üzere toplam 66 muhtar mazbatasını aldı. Seçimlerin iptal edilmesinden dolayı sadece Gökpınar köyü muhtarı mazbata alamadı.

  Mazbata töreninin ardından muhtarlar, adliye binası önünde Seçim Kurulu Başkanı ile fotoğraf çektirdiler. Daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın Kent Ormanı Restaurantında verdiği öğle yemeğine katılan muhtarlar Selim Yağcı ile sohbet ettiler.

 Verilen yemek sonrası Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, verdikleri yemek organizasyonuna katılan bütün muhtarlara teşekkür ettiğini belirtti. Yağcı, "30 Mart'da yapılan seçimlerde köyümüzün, mahallemizin, şehrimizin, beldemizin bulunduğu noktada sorumluluk alma noktasında öne çıktığınız için ve halkımız tarafından tercih edilerek seçildiğiniz için hepinizi kutluyorum.

 Hoşgeldiniz diyor hepinize saygılar sunuyorum. Değerli dostlar, değerli kardeşlerim, tabii ki,önümüzde 5 yıl gibi önemli bir süre var. Bu süre zarfında hepimiz halkımızın bize duymuş olduğu güveni gereğini yapma çabası içerisinde bulunacağız. Hepiniz elinizdeki imkanları en verimli en iyi en faydalı şekilde nasıl kullanabiliriz de bulunduğumuz mekanlara anlam kazandırabiliriz. Oraların güçlü kuvvetli özelliğini ve güzelliğini nasıl geliştirebiliriz bunun gayreti ve mücadelesi içerisinde olacağız" dedi.

 

Son Güncelleme: 10.04.2014 13:06
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKMUHTARLARMazbata
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle