MUHTAR ADAYLARI BİRBİRLERİNİN BROŞÜRLERİNİ ÇÖPE ATIYOR

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
13 Şubat 2019 Çarşamba 11:45
1336 Okunma
MUHTAR ADAYLARI BİRBİRLERİNİN BROŞÜRLERİNİ ÇÖPE ATIYOR
banner15

 Bilecik'te muhtar adaylarının çokluğu göze çarparken, apartman ve evlere bırakılan ve kasıtlı olarak atıldığı iddia edilen tanıtım broşürleri çöplükleri doldurdu. 

  31 Mart günü yapılacak olan Mali İdareler Seçimleri öncesi 11 mahallesi bulunan Bilecik merkezde muhtar adayları birbirleriyle yarışırken, adaylar kendilerini tanıtan broşürleri apartman ve evlere dağıtmaya başladı. Bilecik merkezin nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Bahçelievler Mahallesi'nde adaylar arasında bir çekişme yaşanıyor.

 Muhtar adayı Necmi Karkaç, mahallede girmedik ev bırakmadıklarını anlatarak, "Tabi evde bulmadığımız kişilerin kapılarına broşürler bıraktık. Bunları diğer muhtar adayları bizden sonra bu broşürleri toplayıp çöp konteynerlerinin içine atmış.

 Rekabet iyidir, ama böyle olunca insanın canı sıkılıyor. Herkes kendini tanıtacak ve tanıtım şeyleri dağıtacak. Bizler onlara para ödeyerek yaptırıyoruz, böyle toplanarak çöpe atılması hiç hoş değil" dedi.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABER
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2019-02-13 12:53:22

ne yapalım evimize çerçeveletip atalımmı en iyisi digital reklam msj basın vs değilmi.

Avatar
anonim 2019-02-13 13:04:27

Necmi Bey, Koza Sitesi sakiniyim. Geçtiğimiz hafta kapı ve panolara asılan bir muhtar adayının broşürleri ekibiniz tarafından toplanıp yerine sizinkiler konuyordu. Rekabet lehinize olduğunda mı iyidir?

Avatar
koza 2019-02-13 13:13:45

Sevgili muhtar adayı kardeşim güzel haber yapmışsın ama seninde aynısını yapmadığını iddia ediyor musun? Yoksa sadece reklam mı yapıyorsun.

Avatar
aprtman sakini 2019-02-13 18:36:38

madem evlerde bulamağinız ailelerin kapılarına bıraktınız . neden benim dairemle beraber kapılara tomarla bıraktınız .

Avatar
Ben Atıyorum 2019-02-13 18:40:38

Vatandaş olarak ben bu tarz broşürleri okumadan doğruca geri dönüşüm kutusuna atıyorum. Kişi ayrımı yapmaksızın söylüyorum ki bu yaptığınız barbarca ve müsrif bir davranış! Ben her gün apartmanımın önünden öbek öbek kağıt temizlemek zorunda değilim! Kendinizi ifade edebileceğiniz başka platformlar geliştirin.

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle