“ MÜBAREK VE HAYIRLI BİR GÜNDE ADAYLIĞIMI YAPTIM”

AK Parti eski Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı.

13 Şubat 2015 Cuma 13:58
2758 Okunma
“ MÜBAREK VE HAYIRLI BİR GÜNDE ADAYLIĞIMI YAPTIM”
banner15

AK Parti eski Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, milletvekilliği aday adaylığı için ilk resmi başvurusunu yaptı. 

 

 

  AK Parti Bilecik İl Başkanlığına adaylık başvurusu için giden Kurtulmuş, başvurusunu İl Başkanı Kadir Bayrak’a teslim etti. Başvuru sonrası açıklama yapan Ramazan Kurtulmuş, mübarek ve hayırlı bir günde aday adaylığı müracaatını yaptığı ifade etti. Kurtulmuş, “2003 yılında ben aktif siyasete partimizde İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başlamıştım.

 

 

Aradan 12 yıl geçti. Teşkilatta dava arkadaşlarımla, yol arkadaşlarımla hep birlikte yıllarca partimize ve milletimize hizmet etme gayreti içerisinde olduk. Bunun son olarak da 2008 senesinde 7’nci il başkanı olarak göreve geldim. Son 7 yılını da İl Başkanı olarak milletime, memleketime ve teşkilatıma hizmet etme gayreti içerisinde oldum. Bugün bizlere yapmış olduğumuz istişareler neticesinde aday adaylığı müracaatı nasip oldu.

 

 

Aday adaylığı müracaatını bugün hayırlısıyla yapıyoruz. Ben şöyle geriye doğru baktığım zaman bu geçmiş süreçte teşkilat olarak, parti olarak edinmiş olduğum tecrübelerimi ve kendi hayatımda şu zamana kadar edinmiş olduğum bireysel tecrübelerimi birleştirerek önümüzdeki dönemde milletvekili adayı adaylığı bize nasip olursa, bu zamana kadar edinmiş olduğumuz birikimlerimizi inşallah hizmete dönüştürmeye çalışacağız” dedi.

 

 

  AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak ise, 2015 milletvekilliği seçimleri için ilk resmi aday adaylığı başvurusunu almak için toplandıklarını belirterek, “Bu sürecin başta aday adaylığımızın şahsına, ailelerine, ilimize, milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

 

  Yapılan müracaat sırasında il başkanının yanı sıra AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım ve partililer katıldı.

 

Son Güncelleme: 13.02.2015 13:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle