MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI

01 Mart 2014 Cumartesi 13:30
2532 Okunma
MOTOSİKLET SÜRÜCÜLERİNE CEZA YAĞDI
banner15

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Ekipleri, motosiklet sürücülerine aman vermiyor.

Tefvikbey Caddesinde bugün yapılan uygulamalarda çok sayıda motosiklet sürücüsü durdurularak kontrol edildi. Çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesi ile egsozlarına bakılana kadar kontrol edilen motosikletlerin sürücülerine ehliyetsiz trafike çıkmaktan, muayene ve sigorta olmamaktan cezalar yazıldı. Plakasız ve sigortasız motorlara ise el koyularak çekici ile trafik ekiplerince Bölge Trafike kaldırıldı.

Elektirikli motorlarda ise kask ve gözlük şartı olduğunu belirten ekipler, kurallara uymayan, trafiki tehlikeye sokacak şekilde motor kullanan, evrakları eksik olan sürücülere ceza kestiler.

Toplamda 5 motosiklete ceza kesildi. 2 motor sürücüsüne kask takmamaktan, 2 motor sürücüsüne ehliyetsiz motosiklet kullanmaktan ve 1 motorda trafikten men edilmek kaydı ile 5 şahısa gerekli maddelerden toplam 3.324 TL ceza kesildi.

Son Güncelleme: 01.03.2014 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle